Дело не в калориях. Как не зависеть от диет, не изнурять себя фитнесом, быть в отличной форме и жить лучше - Джонатан Бэйлор (978-5-9614-6083-4)

Дело не в калориях. Как не зависеть от диет, не изнурять себя фитнесом, быть в отличной форме и жить лучше - Джонатан Бэйлор (978-5-9614-6083-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 363
363 грн
  • ISBN: 978-5-9614-6083-4
  • Код товару: 325361
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Calorie Myth
Перекладач: Ірина Майгурова
Редактор: Лідія Іонова , Анастасія Бикова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Справа не в калоріях. Як не залежати від дієт , які не виснажувати себе фітнесом , бути у відмінній» Джонатан Бейлор

Проблема зайвої ваги у всьому світі стала особливо актуальна з середини XX століття. І вона настільки серйозна, що навіть в ООН їй приділяють увагу і щорічно публікується рейтинг країн, де найбільше громадян, що мають надмірну вагу. Виявлено і вивчені причини цього явища, до яких відносять малорухливий спосіб життя, неправильне або надмірне харчування, а значить зайві калорії. Але автор книги Джонатан Бейлор має на цей рахунок інша думка. Будучи дослідником в області харчування, високоякісної їжі, фізичних навантажень як таких і вправ, що спрощують підхід до схуднення, він розробив власну систему схуднення. Він вважає, що, перш за все, потрібно розібратися в причинах того, чому не вдається скинути зайву вагу, незважаючи на великі зусилля. Як це зробити, детально розказано в книзі. Його методика швидкого схуднення дозволяє зробити це без стомлюючого підрахунку калорій, неймовірних і безрезультатних фізичних навантажень і самобичування, що все безрезультатно. Але ця методика дає можливість не просто скинути зайву вагу, а змінити життя на краще в багатьох сферах - стати фізично активним, підвищити розумову діяльність і працездатність і, нарешті, позбутися від комплексів, пов'язаних із зайвою вагою. Ну, а щоб процес схуднення проходив не тільки за всіма правилами, але і приємно, в книзі дані чудові рецепти страв. Готувати їх легко і просто. Вони приносять насолоду при вживанні і не створюють дискомфорт після їжі.

Купити книгу «Справа не в калоріях. Як не залежати від дієт , які не виснажувати себе фітнесом , бути у відмінній» Джонатан Бейлор в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Справа не в калоріях. Як не залежати від дієт , які не виснажувати себе фітнесом , бути у відмінній" (Джонатан Бейлор) з ISBN 978-5-9614-6083-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Calorie Myth
Перекладач
Ірина Майгурова
Редактор
Лідія Іонова , Анастасія Бикова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
326
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Джонатан Бейлор

Рецензії на книгу «Справа не в калоріях . Як не залежати від дієт , які не виснажувати себе фітнесом , бути у відмінній».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами