Дело не в калориях. Как не зависеть от диет, не изнурять себя фитнесом, быть в отличной форме и жить - Джонатан Бэйлор (978-5-9614-6692-8)

Дело не в калориях. Как не зависеть от диет, не изнурять себя фитнесом, быть в отличной форме и жить - Джонатан Бэйлор (978-5-9614-6692-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 363
363 грн
  • ISBN: 978-5-9614-6692-8
  • Код товару: 331605
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Calorie Myth
Перекладач: Ірина Майгурова
Редактор: Анастасія Бикова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Справа не в калоріях. Як не залежати від дієт , які не виснажувати себе фітнесом , бути у відмінній» Джонатан Бейлор

Якщо ви не з чуток знайомі з проблемою зайвої ваги, раз у раз сидите на який-небудь дієті і проводите багато часу в спортзалі, ця книга для вас. Автор доводить, що традиційна система зниження ваги за допомогою скрупульозного підрахунку калорій не працює, і пояснює, в чому саме допустили помилки її авторитетні творці. Методика Бейлора допомагає знизити вагу без дискомфорту, а також відновити розумову і фізичну активність. Дотримуючись рекомендації автора, ви зможете без праці залишатися в прекрасній формі, не відчувати мук совісті, коли балуєте себе чимось смачним, і забути про те, яке це - кожен раз заганяти себе в спортзал з-під палки. Чому книга гідна прочитання: -В ній викладено правдивий погляд на найвідомішу в світі методику зниження ваги. -Автор допомагає розібратися в тому, чому ви не можете скинути вагу, незважаючи на всі зусилля, що докладаються. -Виклад в книзі методика допомагає схуднути швидко і без жодного насильства над собою. А пропоновані автором рецепти напевно стануть для вас улюбленими: всі страви прості в приготуванні, корисні для організму і допомагають не тільки скинути вагу, але і відмінно себе почувати. Хто автор: Джонатан Бейлор - відомий персональний тренер і автор стрімко набирає популярність у всьому світі методики інтелектуального схуднення, дослідник в області харчування і фізичних навантажень, що спеціалізується на вивченні високоякісної їжі і вправ, що спрощують підхід до схуднення. Також Бейлор - старший менеджер по програмам в Microsoft, ведучий популярного радіошоу і блогер в Huffington Post. Він зареєстрував понад 25 патентів, заснував три компанії і написав серію бестселерів "Наука схуднення: Розумний підхід" (Smarter Science of Slim).

Купити книгу «Справа не в калоріях. Як не залежати від дієт , які не виснажувати себе фітнесом , бути у відмінній» Джонатан Бейлор в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Справа не в калоріях. Як не залежати від дієт , які не виснажувати себе фітнесом , бути у відмінній" (Джонатан Бейлор) з ISBN 978-5-9614-6692-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Calorie Myth
Перекладач
Ірина Майгурова
Редактор
Анастасія Бикова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
326
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Джонатан Бейлор

Рецензії на книгу «Справа не в калоріях . Як не залежати від дієт , які не виснажувати себе фітнесом , бути у відмінній».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами