Дело не в калориях. Как не зависеть от диет, не изнурять себя фитнесом, быть в отличной форме и жить лучше - Джонатан Бэйлор (978-5-9614-4779-8)

Дело не в калориях. Как не зависеть от диет, не изнурять себя фитнесом, быть в отличной форме и жить лучше - Джонатан Бэйлор (978-5-9614-4779-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 363
363 грн
  • ISBN: 978-5-9614-4779-8
  • Код товару: 322962
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Calorie Myth
Перекладач: Ірина Майгурова
Редактор: Лідія Іонова , Анастасія Бикова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Справа не в калоріях. Як не залежати від дієт , які не виснажувати себе фітнесом , бути у відмінній» Джонатан Бейлор

Якщо вам ще не знайомий термін "інтелектуальне схуднення", значить або у вас ніколи не виникало проблем з образливими зайвими кілограмами, або ви до сих пір катувати себе жорстокими дієтами, різними обмеженнями і непосильними фізичними навантаженнями. Термін введений відомим персональним тренером Джонатаном Бейлор, який запропонував раціональну методику зниження ваги. При цьому запропонований ним спосіб не тільки простий і досить ефективний. Він абсолютно не створює дискомфорту, і при цьому дозволяє людям, які мають надлишок ваги, легко відновити і навіть збільшити колишній рівень фізичної і розумової активності, не обмежуючи себе в улюблених ласощах і не переводячи себе нудними тренуваннями.

Купити книгу «Справа не в калоріях. Як не залежати від дієт , які не виснажувати себе фітнесом , бути у відмінній» Джонатан Бейлор в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Справа не в калоріях. Як не залежати від дієт , які не виснажувати себе фітнесом , бути у відмінній" (Джонатан Бейлор) з ISBN 978-5-9614-4779-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Calorie Myth
Перекладач
Ірина Майгурова
Редактор
Лідія Іонова , Анастасія Бикова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
326
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Джонатан Бейлор

Рецензії на книгу «Справа не в калоріях . Як не залежати від дієт , які не виснажувати себе фітнесом , бути у відмінній».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами