Игра Люцифера. Как один человек раскрыл «глобальный заговор», вышел из тюрьмы и стал миллионером - Брэдли Биркенфельд (978-5-9614-6609-6)

Игра Люцифера. Как один человек раскрыл «глобальный заговор», вышел из тюрьмы и стал миллионером - Брэдли Биркенфельд (978-5-9614-6609-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 415
415 грн
  • ISBN: 978-5-9614-6609-6
  • Код товару: 330621
Основні характеристики
Назва оригіналу: Lucifer's Banker
Перекладач: Павло Миронов
Редактор: Камілл Ахметов
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Гра Люцифера. Як одна людина розкрив « глобальну змову » , вийшов з в'язниці і став мільйонером» Бредлі Біркенфельд

Бредлі Біркенфельд - той самий чоловік, який першим розкрив усі таємниці «чорного» швейцарського банківського бізнесу. Книга «Гра Люцифера» розповідає історію цього великого викриття. Показання Бредлі Біркенфельда привели до широкомасштабного розслідування діяльності швейцарського банку UBS і інших банків, які сприяли приховуванню від американського уряду величезних сум податків. Завдяки Біркенфельда казначейство США змогло повернути в країну більше 12 мільярдів доларів у вигляді податків, штрафів та інших санкцій, накладених на американських податкових шахраїв, - але сам він, як колишній співробітник банку UBS, був засуджений на 40 місяців тюремного ув'язнення, з яких відбув 31 місяць. Через місяць після виходу на свободу Біркенфельд отримав заслужену нагороду від американського податкового відомства - 104 мільйони доларів. У книзі «Гра Люцифера» людина, яку називають найзначнішим викривачем фінансових махінацій всіх часів, розповідає свою історію від першої особи. Книга читається як захоплюючий детектив, але буде цікава і тим, хто хоче більше дізнатися про банківську справу і фінансовому бізнесі.

Купити книгу «Гра Люцифера. Як одна людина розкрив « глобальну змову » , вийшов з в'язниці і став мільйонером» Бредлі Біркенфельд в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Гра Люцифера. Як одна людина розкрив « глобальну змову » , вийшов з в'язниці і став мільйонером" (Бредлі Біркенфельд) з ISBN 978-5-9614-6609-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Lucifer's Banker
Перекладач
Павло Миронов
Редактор
Камілл Ахметов
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
312
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.616
Автор
Бредлі Біркенфельд

Рецензії на книгу «Гра Люцифера . Як одна людина розкрив « глобальну змову » , вийшов з в'язниці і став мільйонером ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами