Управляя изменениями. Как эффективно управлять изменениями в обществе, бизнесе и личной жизни - Ицхак Калдерон Адизес (978-5-00057-794-3)

Управляя изменениями. Как эффективно управлять изменениями в обществе, бизнесе и личной жизни - Ицхак Калдерон Адизес (978-5-00057-794-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 477
477 грн
  • ISBN: 978-5-00057-794-3
  • Код товару: 317441
Основні характеристики
Обкладинка: м`яка обкладинка
Кількість сторінок: 368
Вага: 0.540
Автор: Іцхак Калдерон Адізес

Про книгу «Керуючи змінами. Як ефективно управляти змінами в суспільстві , бізнесі та особистому житті» Іцхак Калдерон Адізес

У книзі повністю висвітлюється тема, присвячена процесам щодо прийняття управлінських рішень в обставинах постійних змін, які виникають як всередині компанії або організації, так і поза. На думку Адізеса, проблемні питання, які виникають як наслідок змін, не тільки можна заздалегідь передбачити, але і швидко вирішити. Автор яскраво і жваво демонструє, як можна організувати і зберігати всю організацію в цілому, якщо володіти мистецтвом по якісному прийняттю і впровадженню управлінських постанов. Книга доводить, що "робочі" конфлікти в компанії не тільки неминучі, але навіть необхідні, він навчить всякий конфлікт переводити в конструктивний діалог, підкаже про те, як організувати здійснення комунікацій з людьми, у яких стиль управління категорично відрізняється від вашого власного та ін.

Купити книгу «Керуючи змінами. Як ефективно управляти змінами в суспільстві , бізнесі та особистому житті» Іцхак Калдерон Адізес в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Керуючи змінами. Як ефективно управляти змінами в суспільстві , бізнесі та особистому житті" (Іцхак Калдерон Адізес) з ISBN 978-5-00057-794-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Обкладинка
м`яка обкладинка
Кількість сторінок
368
Вага
0.540
Автор
Іцхак Калдерон Адізес

Рецензії на книгу «Керуючи змінами . Як ефективно управляти змінами в суспільстві , бізнесі та особистому житті ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами