Из сундука прошлого. Метафора детских переживаний (набор из 96 карт) - Екатерина Мухаматулина, Галина Кац (978-5-98563-309-2)

Из сундука прошлого. Метафора детских переживаний (набор из 96 карт) - Екатерина Мухаматулина, Галина Кац (978-5-98563-309-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 717
717 грн
  • ISBN: 978-5-98563-309-2
  • Код товару: 313495
Основні характеристики
Обкладинка: коpобка
Кількість сторінок: 96
Формат: 105x145 мм
Автор: Галина Кац , Катерина Мухаматуліна

Про книгу «З скрині минулого. Метафора дитячих переживань ( набір з 96 карт )» Галина Кац , Катерина Мухаматуліна

Метафоричні карти застосовуються в психотерапії, коучинг, в групової та індивідуальної діяльності. В інструкції стисло охарактеризована методика роботи з ними і представлені деякі процедури. Карти покликані надати допомогу психологам, психоаналітиків, психотерапевтів, коуч (тренерам, наставникам) і їх клієнтам, - поговорити про дитинство, оживити в пам'яті найбільш яскраві його моменти, відчути давно забуті запахи, почути давно замовк звуки, - словом, разом розкрити витоки сьогоднішніх проблем і труднощів підопічних і спробувати скорегувати їх життєву лінію. В цілому прийоми роботи з вищезгаданими картами плавно укладаються в методику З. Фрейда, А. Адлера, К. Г. Юнга, Е. Фромма та їх послідовників.

Купити книгу «З скрині минулого. Метафора дитячих переживань ( набір з 96 карт )» Галина Кац , Катерина Мухаматуліна в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "З скрині минулого. Метафора дитячих переживань ( набір з 96 карт )" (Галина Кац , Катерина Мухаматуліна) з ISBN 978-5-98563-309-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Обкладинка
коpобка
Кількість сторінок
96
Формат
105x145 мм
Автор
Галина Кац , Катерина Мухаматуліна

Рецензії на книгу «З скрині минулого . Метафора дитячих переживань ( набір з 96 карт ) ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами