Управляя изменениями. Как эффективно управлять изменениями в обществе, бизнесе и личной жизни - Ицхак Калдерон Адизес (978-5-00100-510-0)

Управляя изменениями. Как эффективно управлять изменениями в обществе, бизнесе и личной жизни - Ицхак Калдерон Адизес (978-5-00100-510-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 477
477 грн
  • ISBN: 978-5-00100-510-0
  • Код товару: 325306
Основні характеристики
Назва оригіналу: Mastering Change
Перекладач: Володимир Кузин
Редактор: Римма Болдінова
Серія: МІФ . бізнес
Мова: російська

Про книгу «Керуючи змінами. Як ефективно управляти змінами в суспільстві , бізнесі та особистому житті» Іцхак Калдерон Адізес

"Виживають не найсильніші або найрозумніші види, а ті, які краще за інших пристосовуються до змін", - говорив Чарльз Дарвін. Іцхак Адізес продовжує цю думку: "Ми перестанемо стикатися з проблемами тільки при повній відсутності змін, а це станеться, лише коли ми... помремо". Книга присвячена процесів прийняття управлінських рішень в умовах постійних змін, що відбуваються як усередині, так і зовні організації. Проблеми, що виникають внаслідок змін, на думку Адізеса, не тільки передбачувані, але і можна розв'язати. Автор наочно показує, як можна створити і зберігати цілісність організації, якщо ви володієте мистецтвом якісного прийняття та впровадження управлінських рішень. З цієї книги ви дізнаєтеся: чому конфлікти неминучі і навіть потрібні; як зробити конфлікт конструктивним; як здійснювати комунікації з іншими людьми, стилі управління яких відмінні від вашого; як розпізнавати погане управління; як приймати якісні рішення; як передбачити, чи буде рішення реалізовано; як організувати командну роботу; як створити атмосферу взаємної довіри і поваги; CAPI: ключ до управління змінами. Книга перекладена на іврит, македонський, іспанська та інші мови.

Купити книгу «Керуючи змінами. Як ефективно управляти змінами в суспільстві , бізнесі та особистому житті» Іцхак Калдерон Адізес в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Керуючи змінами. Як ефективно управляти змінами в суспільстві , бізнесі та особистому житті" (Іцхак Калдерон Адізес) з ISBN 978-5-00100-510-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Mastering Change
Перекладач
Володимир Кузин
Редактор
Римма Болдінова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
368
Формат
70х90/16 (170х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.540
Автор
Іцхак Калдерон Адізес

Рецензії на книгу «Керуючи змінами . Як ефективно управляти змінами в суспільстві , бізнесі та особистому житті ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами