Синдром предков. Трансгенерационные связи, семейные тайны, синдром годовщины, передача травм и практическое использование геносоциограммы - Анн Анселин Шутценбергер (978-5-903182-22-0)

Синдром предков. Трансгенерационные связи, семейные тайны, синдром годовщины, передача травм и практическое использование геносоциограммы - Анн Анселин Шутценбергер (978-5-903182-22-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 227
227 грн
  • ISBN: 978-5-903182-22-0
  • Код товару: 178155
Основні характеристики
Обкладинка: м`яка обкладинка
Кількість сторінок: 256
Формат: 60х90/16 (145х215 мм)
Автор: Анн Анселін Шутценбергер

Про книгу «Синдром предків. Трансгенераціонние зв'язку , сімейні таємниці , синдром річниці , передача травм і» Анн Анселін Шутценбергер

Всі ми є ланками в ланцюзі поколінь, і часом нам доводиться, на власний подив, "оплачувати борги" минулого наших предків. Ця своєрідна "невидима відданість родині" підштовхує нас до неусвідомленого повторення приємних ситуацій або сумних подій. Ми менш вільні, ніж вважаємо, але у нас є можливість відвоювати свою свободу і уникнути фатальних повторень в нашій сімейної історії, зрозумівши складні хитросплетіння у власній родині. Ця книга у Франції витримала 15 видань. Вона є результатом двадцятирічної наукової діяльності та клінічної практики Анн Анселін Шутценбергер. Випадки, які вона приводить, по драматизму, "емоційного градусу" і таємничості перевершують найсміливіші фантазії авторів готичних романів. Іноді вони шокують, іноді пронизують гострим болем і завжди нагадують про те, що кожен з нас є частиною загальної для всіх історії і навіть найвіддаленіші події набагато ближче до окремої людини, ніж можна собі уявити. Дослідницький і терапевтичний аспект книги представляє обгрунтування тих явищ, з якими автор працює за допомогою свого методу - трансгенераціонной псіхогенеалогіческой контекстуальної терапії. Один з основних його "інструментів" - геносоціограмми - дозволяє розплутати складний клубок сімейних історій, виявити зв'язку між поколіннями і перервати ланцюг несвідомих повторень, щоб людина могла усвідомити власне призначення і використовувати свій шанс в житті.

Купити книгу «Синдром предків. Трансгенераціонние зв'язку , сімейні таємниці , синдром річниці , передача травм і» Анн Анселін Шутценбергер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Синдром предків. Трансгенераціонние зв'язку , сімейні таємниці , синдром річниці , передача травм і" (Анн Анселін Шутценбергер) з ISBN 978-5-903182-22-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Обкладинка
м`яка обкладинка
Кількість сторінок
256
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Автор
Анн Анселін Шутценбергер

Рецензії на книгу «Синдром предків . Трансгенераціонние зв'язку , сімейні таємниці , синдром річниці , передача травм і».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами