Прикладное машинное обучение с помощью Scikit-Learn и TensorFlow: концепции, инструменты и техники для создания интеллектуальных систем - Орельен Жерон (978-5-9500296-2-2)

Прикладное машинное обучение с помощью Scikit-Learn и TensorFlow: концепции, инструменты и техники для создания интеллектуальных систем - Орельен Жерон (978-5-9500296-2-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 1550
1 550 грн
  • ISBN: 978-5-9500296-2-2
  • Код товару: 348082
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 688
Формат: 170х240 мм

Про книгу «Прикладне машинне навчання за допомогою Scikit - Learn і TensorFlow : концепції , інструменти і техн» Орельєн Жеронімі

"Ця книга - чудовий введення в теорію і практику вирішення завдань за допомогою нейронних мереж. Вона охоплює ключові моменти, необхідні для побудови ефективних програм, а також забезпечує достатню основу для розуміння результатів нових досліджень у міру їх появи. Я рекомендую цю книгу всім, хто зацікавлений в освоєнні практичного машинного навчання. " - Піт Уорден, технічний керівник напрямку TensorFlow. Завдяки серії недавніх досягнень глибоке навчання значно посилило всю область машинного навчання. У наш час навіть програмісти, майже нічого не знають про цю технологію, можуть використовувати прості та ефективні інструменти для реалізації програм, які здатні навчатися на основі даних. У цьому практичному керівництві показано, що і як слід робити. За рахунок застосування конкретних прикладів, мінімуму теорії і двох фреймворків Python виробничого рівня - Scikit-Learn і TensorFlow - автор книги Орельєн Жеронімі допоможе вам отримати інтуїтивне уявлення про концепції та інструментах, призначених для побудови інтелектуальних систем. Ви дізнаєтеся про ряд прийомів, почавши з простої лінійної регресії і поступово діставшись до глибоких нейронних мереж. З огляду на наявність в кожному розділі вправ, покликаних закріпити те, чого ви навчилися, для початку роботи потрібен лише досвід програмування.

Купити книгу «Прикладне машинне навчання за допомогою Scikit - Learn і TensorFlow : концепції , інструменти і техн» Орельєн Жеронімі в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Прикладне машинне навчання за допомогою Scikit - Learn і TensorFlow : концепції , інструменти і техн" (Орельєн Жеронімі) з ISBN 978-5-9500296-2-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
688
Формат
170х240 мм
Автор
Орельєн Жеронімі

Рецензії на книгу «Прикладне машинне навчання за допомогою Scikit - Learn і TensorFlow : концепції , інструменти і техн».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами