Основы машинного обучения для аналитического прогнозирования: алгоритмы, рабочие примеры и тематические исследования - Джон Д. Келлехер (978-5-6040044-9-4)

Основы машинного обучения для аналитического прогнозирования: алгоритмы, рабочие примеры и тематические исследования - Джон Д. Келлехер (978-5-6040044-9-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 1552
1 552 грн
  • ISBN: 978-5-6040044-9-4
  • Код товару: 348078
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 656
Формат: 170х240 мм

Про книгу «Основи машинного навчання для аналітичного прогнозування : алгоритми , робочі приклади і тематичні д» Джон Д. Келлехер

Книга являє собою підручник по машинному навчання з акцентом на комерційні додатки. Вона пропонує докладний опис найбільш важливих підходів до машинного навчання, які використовуються в інтелектуальному аналізі даних, що охоплюють як теоретичні концепції, так і практичне використання. Формальний математичний матеріал доповнюється пояснювальними прикладами, а приклади досліджень ілюструють застосування цих моделей в більш широкому контексті бізнесу. У книзі розглянуто інформаційне навчання, навчання на основі подібності, розподіл усіх навчання і навчання на основі помилок. Опису кожного з цих підходів передує пояснення основної концепції, за якою слідують математичні моделі і алгоритми, ілюстровані детальними робочими прикладами. У книзі розглядаються методи оцінки моделей прогнозування та пропонуються два тематичних дослідження, які описують конкретні проекти аналізу даних на кожному етапі розробки, починаючи від формулювання бізнес-завдання і закінчуючи реалізацією аналітичного рішення. Книга може використовуватися як підручник для студентів і аспірантів, що спеціалізуються в області машинного навчання, інформатики, інженерії, математики та статистики, а також як довідник для професіоналів. Машинне навчання часто використовується для побудови прогностичних моделей шляхом вилучення шаблонів з великих наборів даних. Ці моделі використовуються в додатках для прогнозування даних, включаючи прогнозування цін, оцінку ризику, прогнозування поведінки клієнтів і класифікацію документів. Цей вступний підручник пропонує докладний і цілеспрямоване розгляд найбільш важливих підходів до комп'ютерного навчання, що використовуються в інтелектуальному аналізі даних, що охоплюють як теоретичні концепції, так і практичне використання. Формальний математичний матеріал доповнюється пояснювальними прикладами, а приклади досліджень ілюструють застосування цих моделей в більш широкому контексті бізнесу. Після обговорення переходу від підготовки даних до розуміння рішення, в книзі описуються чотири підходи до комп'ютерного навчання: інформаційне навчання, навчання на основі подібності, розподіл усіх навчання і навчання на основі помилок. Опису кожного з цих підходів передує пояснення основної концепції, за якою слідують математичні моделі і алгоритми, ілюстровані детальними робочими прикладами. Нарешті, в книзі розглядаються методи оцінки моделей прогнозування та пропонуються два тематичних дослідження, які описують конкретні проекти аналізу даних на кожному етапі розробки, починаючи від формулювання бізнес-завдання і закінчуючи реалізацією аналітичного рішення. Книга є результатом багаторічної роботи авторів в області машинного навчання та інтелектуального аналізу даних і підходить для використання студентами в галузі інформатики, інженерії, математики або статистики, аспірантами, що спеціалізуються в областях, пов'язаних з інтелектуальним аналізом даних, а також професіоналами в якості довідника.

Купити книгу «Основи машинного навчання для аналітичного прогнозування : алгоритми , робочі приклади і тематичні д» Джон Д. Келлехер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Основи машинного навчання для аналітичного прогнозування : алгоритми , робочі приклади і тематичні д" (Джон Д. Келлехер) з ISBN 978-5-6040044-9-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
656
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
1.000
Автор
Джон Д. Келлехер

Рецензії на книгу «Основи машинного навчання для аналітичного прогнозування : алгоритми , робочі приклади і тематичні д».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами