Гормоны счастья. Как приучить мозг вырабатывать серотонин, дофамин, эндорфин и окситоцин - Лоретта Грациано Бройнинг (978-5-00100-214-7)

Гормоны счастья. Как приучить мозг вырабатывать серотонин, дофамин, эндорфин и окситоцин - Лоретта Грациано Бройнинг (978-5-00100-214-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 486
486 грн
  • ISBN: 978-5-00100-214-7
  • Код товару: 323528
Основні характеристики
Назва оригіналу: Habits of a Happy Brain
Перекладач: Михайло Попов
Редактор: Тетяна Рапопорт , Анастасія Пінгачова
Мова: російська

Про книгу «Гормони щастя. Як привчити мозок виробляти серотонін , дофамін , ендорфін і окситоцин» Лоретта Граціано Бройнінг

Пропонуємо революційний підхід до підвищення рівня щастя кожного, хто прочитає цю книгу! Всі хоч мимохідь чули про "гормони щастя" - це серотонін, дофамін, ендорфін і окситоцин. Але мало хто здатний зрозуміти, яким чином працюють перераховані гормони, що змушує їх виділятися, як відбувається реакція організму на них і чим можна пояснити "гойдалки" настрою. Представлена ??книга дасть можливість перепрошити мозок таким чином, щоб активізувалися лише гормони, що забезпечують щастя. Також читачі дізнаються правила формування нових звичок, запуску дії цих гормонів за допомогою зміни нейронних шляхів. Для цього в книгу включено безліч вправ. Книга розповість: Про те, що ховається за хімічними процесами, безустанно протікають в мозку і провокують появу почуття щастя або нещастя Про особливості функціонування "гормонів щастя", їх ролі Про формування мозком звичок. Чому ж так важко миттєво і назавжди перемогти шкідливі звички? Про формування нових шаблонів поведінки з використанням плану на 45 днів Кому адресована книга? Всім, хто прагне зрозуміти, в чому полягає суть роботи "гормонів щастя". Всім, хто хоче знайти щастя і поліпшити самопочуття. Про автора: Лоретта Граціано Брейнінг є творцем Inner Mammal Institute, видатним професором Каліфорнійського університету. Вона написала кілька книг, заснувала блог Your Neurochemical Self на ресурсі PsychologyToday.com. Роботу Лоретти відзначили журнали Real Simple і Psychologies.

Купити книгу «Гормони щастя. Як привчити мозок виробляти серотонін , дофамін , ендорфін і окситоцин» Лоретта Граціано Бройнінг в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Гормони щастя. Як привчити мозок виробляти серотонін , дофамін , ендорфін і окситоцин" (Лоретта Граціано Бройнінг) з ISBN 978-5-00100-214-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Habits of a Happy Brain
Перекладач
Михайло Попов
Редактор
Тетяна Рапопорт , Анастасія Пінгачова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
320
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Лоретта Граціано Бройнінг

Рецензії на книгу «Гормони щастя . Як привчити мозок виробляти серотонін , дофамін , ендорфін і окситоцин ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами