Готовимся к школе: 60 занятий по психологическому развитию старших дошкольников. Методическое пособие - Дарья Локалова, Наталья Локалова (978-5-98563-299-6)

Готовимся к школе: 60 занятий по психологическому развитию старших дошкольников. Методическое пособие - Дарья Локалова, Наталья Локалова (978-5-98563-299-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 137
137 грн
  • ISBN: 978-5-98563-299-6
  • Код товару: 312008
Основні характеристики
Редактор: А. Савіна
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Готуємося до школи : 60 занять по психологічному розвитку старших дошкільників. Методичний посібник» Дарина Локалова , Наталя Локалова

Комплект "Готуємось до школи" складається з методичного посібника та "Робочого зошита дошкільника". У методичному посібнику представлено програму підготовки дітей до школи, побудована з урахуванням нової - компетентнісної - парадигми шкільної освіти. Мета розвиваючої програми - вдосконалення пізнавальне діяльності майбутніх школярів, формування необхідних психологічних умінь (розрізняти звуки, аналізувати і копіювати зразок, виконувати вказівки дорослого і ін.) І особистісних якостей. Обґрунтовується необхідність пізнавального розвитку старших дошкільників, наведено опис 60 занять, що містять 240 завдань, а також ілюстративний матеріал до занять. Розвиваюча програма адресована вихователям підготовчих груп дошкільних освітніх установ, психологам, вчителям, які займаються підготовкою старших дошкільників до навчання в школі, студентам педагогічних і психологічних вузів, батькам майбутніх школярів.

Купити книгу «Готуємося до школи : 60 занять по психологічному розвитку старших дошкільників. Методичний посібник» Дарина Локалова , Наталя Локалова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Готуємося до школи : 60 занять по психологічному розвитку старших дошкільників. Методичний посібник" (Дарина Локалова , Наталя Локалова) з ISBN 978-5-98563-299-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
А. Савіна
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
152
Формат
60х84/16 (145х200 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Дарина Локалова , Наталя Локалова

Рецензії на книгу «Готуємося до школи : 60 занять по психологічному розвитку старших дошкільників . Методичний посібник».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами