Коучинг мозга. Как мы можем использовать знания о мозге, чтобы помочь себе развиваться - Джозеф О’Коннор, Андреа Лейджес (978-966-993-321-8)

Коучинг мозга. Как мы можем использовать знания о мозге, чтобы помочь себе развиваться - Джозеф О’Коннор, Андреа Лейджес (978-966-993-321-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 304
304 грн
  • ISBN: 978-966-993-321-8
  • Код товару: 342783
Основні характеристики
Назва оригіналу: Coaching the Brain
Перекладач: Катерина Кротова
Редактор: Е. Єсипова
Мова: російська

Про книгу «Коучинг мозку. Як ми можемо використовувати знання про мозок , щоб допомогти собі розвиватися» Андреа Лейджес , Джозеф О'Коннор

Ця книга покаже, як застосовувати ідеї з останніх досліджень нейробіології на практиці, в області особистого розвитку, коучингу і когнітивної терапії. Книга розповідає, як працює мозок і як наші думки і дії впливають на мозок. У книзі також розглядаються ключові уроки, які ми можемо витягти з нейробіології для досягнення високої ефективності і лідерства. Книга легко і цікаво написана і дає нові інструмент для роботи з мисленням і емоціями. Джозеф О'Коннор британський коуч і фахівець з нейролінгвістичного програмування. Провідний консультант в області психології і комунікаційних навичок, системного мислення і розвитку особистості.

Купити книгу «Коучинг мозку. Як ми можемо використовувати знання про мозок , щоб допомогти собі розвиватися» Андреа Лейджес , Джозеф О'Коннор в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Коучинг мозку. Як ми можемо використовувати знання про мозок , щоб допомогти собі розвиватися" (Андреа Лейджес , Джозеф О'Коннор) з ISBN 978-966-993-321-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Coaching the Brain
Перекладач
Катерина Кротова
Редактор
Е. Єсипова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
336
Формат
165х215 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.564
Автор
Андреа Лейджес , Джозеф О'Коннор

Рецензії на книгу «Коучинг мозку . Як ми можемо використовувати знання про мозок , щоб допомогти собі розвиватися ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами