Логика чудес. Осмысление событий редких, очень редких и редких до невозможности - Ласло Мерё (978-5-389-14793-5)

Логика чудес. Осмысление событий редких, очень редких и редких до невозможности - Ласло Мерё (978-5-389-14793-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 205
205 грн
  • ISBN: 978-5-389-14793-5
  • Код товару: 341886
Основні характеристики
Автор: Ласло Мерё
Назва оригіналу: Logic of Miracles
Перекладач: Дмитро Прокоф'єв
Редактор: Володимир Ізмайлов
Вікова категорія: 16+
Мова: російська

Про книгу «Логіка чудес. Осмислення подій рідкісних , дуже рідкісних і рідкісних до неможливості» Ласло Мерё

Ми живемо в світі набагато більше турбулентному, ніж нам хотілося б думати, але наука, яку ми застосовуємо для аналізу економічних, фінансових і статистичних процесів або явищ, здебільшого ігнорує важливу хаотичну складову природи світобудови. Нам потрібно звикнути до думки, що надзвичайно малоймовірні події - теж частина природного порядку речей. Видатний угорський математик і психолог Ласло Мерё пояснює, як співіснують два світи, «дикий» і «тихий» (які він називає Дікон і Тихонов), і показує, що в них діють різні закони. Він стверджує, що, хоча Всесвіт, в якій ми живемо, по суті своїй дика, нам вигідніше вважати, що вона підпорядковується законам Тихонов. Це уявлення може стати ефект едипу і створити посеред надзвичайно бурхливого моря острівець передбачуваності. Роблячи огляд з хитких кордонів між економікою і теорією складності, Мерё пропонує поширити сферу застосування точних наук на те, що до цього вважалося не піддається науковому аналізу: ті непередбачувані, неповторні, найвищою мірою малоймовірні явища, які ми зазвичай називаємо чудесами. Якщо ви приймете запрошення Ласло Мерё, ви потрапите в світ, в якому чудеса - це норма, а передбачуване живе пліч-о-пліч з непередбачуваним. Попутно він розкриває секрети математики фондових ринків і пояснює жваво, але з точністю причини біржових крахів і землетрусів, а також розповідає, чому в «чорних лебедів» слід бачити не тільки лиха, а й можливості. (Альберт-Ласло Барабаш, фізик, світовий експерт з теорії мереж).

Купити книгу «Логіка чудес. Осмислення подій рідкісних , дуже рідкісних і рідкісних до неможливості» Ласло Мерё в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Логіка чудес. Осмислення подій рідкісних , дуже рідкісних і рідкісних до неможливості" (Ласло Мерё) з ISBN 978-5-389-14793-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Logic of Miracles
Перекладач
Дмитро Прокоф'єв
Редактор
Володимир Ізмайлов
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
304
Формат
140х215 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.418
Автор
Ласло Мерё

Рецензії на книгу «Логіка чудес . Осмислення подій рідкісних , дуже рідкісних і рідкісних до неможливості ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами