И ботаники делают бизнес 1+2. Удивительная история основателя «Додо Пиццы» Федора Овчинникова: от провала до миллиона - Максим Котин (978-5-00146-086-2)

И ботаники делают бизнес 1+2. Удивительная история основателя «Додо Пиццы» Федора Овчинникова: от провала до миллиона - Максим Котин (978-5-00146-086-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 384
384 грн
  • ISBN: 978-5-00146-086-2
  • Код товару: 340938
Основні характеристики
Редактор: Людмила Давидова
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний з відтінком
Кількість сторінок: 320

Про книгу «І ботаніки роблять бізнес 1 + 2. Дивовижна історія засновника « Додо Піци » Федора Овчинникова : ві» Максим Котін

Одного разу один цілком звичайний молодий чоловік, що жив у цілком звичайному російському місті, вирішив круто змінити своє життя - і почати свою справу. Хоча не було у нього ні грошей, ні досвіду, ні зв'язків, ні економічної освіти. Тепер ім'я Федора Овчинникова знають всі, хто серйозно цікавиться бізнесом. Створена ним компанія «Додо Піца» працює не тільки в Росії, але і по всьому світу - в таких різних країнах, як США, Великобританія або Китай. Але ця книга не про дивовижному успіху «Додо Піци». Ця книга про те, як Федір Овчинников впав, перш ніж зміг високо піднятися. Люди люблять історії успіху. Це історія боротьби.

Купити книгу «І ботаніки роблять бізнес 1 + 2. Дивовижна історія засновника « Додо Піци » Федора Овчинникова : ві» Максим Котін в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "І ботаніки роблять бізнес 1 + 2. Дивовижна історія засновника « Додо Піци » Федора Овчинникова : ві" (Максим Котін) з ISBN 978-5-00146-086-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Людмила Давидова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
320
Формат
140x205 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.400
Автор
Максим Котін

Рецензії на книгу «І ботаніки роблять бізнес 1 + 2 . Дивовижна історія засновника « Додо Піци » Федора Овчинникова : ві».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами