Маркетинг 4.0. Разворот от традиционного к цифровому: технологии продвижения в интернете - Филип Котлер, Айван Сетиаван, Хермаван Картаджайя (978-966-993-043-9)

Маркетинг 4.0. Разворот от традиционного к цифровому: технологии продвижения в интернете - Филип Котлер, Айван Сетиаван, Хермаван Картаджайя (978-966-993-043-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 386
386 грн
  • ISBN: 978-966-993-043-9
  • Код товару: 340879
Основні характеристики
Назва оригіналу: Marketing 4.0: Moving from Traditional to Digital
Перекладач: М. Хорошилова
Науковий редактор: Максим Невзоров
Редактор: Л. Івахненко
Серія: Top Business Awards

Про книгу «Маркетинг 4.0. Розворот від традиційного до цифрового : технології просування в інтернеті» Айван Сетіаван , Філіп Котлер , Хермаван Картаджайя

Цифровий світ змінює все: від каналів комунікації до механік і принципів взаємодії з клієнтом. Бізнес стає прозорішим, а клієнти - лояльніше. Але їх довіру все складніше завоювати. Ми постійно спілкуємося в месенджерах, читаємо реценціі цивільних журналістів у Twitter, обговорюємо все в Facebook, а BIG DATA допомагає компаніям створювати все більш персоналізовані продукти і послуги. Перебуваючи в світі таких міцних зв'язків, ми хочемо, щоб компанії розмовляли з нами мовою цінностей, а не торгових пропозицій. Тому головне, чого має навчитися бізнес сьогодні, - турбота про клієнта. Експерти провідного консалтингу по digital-трансформації MarkPlus, Inc. розповідають, як правильно використовувати технології для вибудовування ефективної комунікації.

Купити книгу «Маркетинг 4.0. Розворот від традиційного до цифрового : технології просування в інтернеті» Айван Сетіаван , Філіп Котлер , Хермаван Картаджайя в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Маркетинг 4.0. Розворот від традиційного до цифрового : технології просування в інтернеті" (Айван Сетіаван , Філіп Котлер , Хермаван Картаджайя) з ISBN 978-966-993-043-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Marketing 4.0: Moving from Traditional to Digital
Перекладач
М. Хорошилова
Науковий редактор
Максим Невзоров
Редактор
Л. Івахненко
Серія
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
224
Формат
165x240 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Айван Сетіаван , Філіп Котлер , Хермаван Картаджайя

Рецензії на книгу «Маркетинг 4.0 . Розворот від традиційного до цифрового : технології просування в інтернеті ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами