Торговые стратегии с высокой вероятностью успеха. Тактики входа и выхода на рынках акций, фьючерсов и валют - Роберт Майнер (978-5-9614-6820-5)

Торговые стратегии с высокой вероятностью успеха. Тактики входа и выхода на рынках акций, фьючерсов и валют - Роберт Майнер (978-5-9614-6820-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 609
609 грн
  • ISBN: 978-5-9614-6820-5
  • Код товару: 339080
Основні характеристики
Назва оригіналу: High Probability Trading Strategies
Перекладач: Олександр Шматов
Редактор: Володимир Милове
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Торгові стратегії з високою ймовірністю успіху. Тактики входу і виходу на ринках акцій , ф'ючерсів» Роберт Майнер

Торгівля на сьогоднішніх фінансових ринках може бути вельми непростим підприємством. Але на цьому терені цілком можливо домагатися стабільного успіху, якщо ви готові освоїти повний план угоди від входу до виходу. Роберт Майнер майстерно описує всі аспекти практичного торгового плану - від початку і до кінця угоди, створеного ним протягом своєї більш ніж двадцятирічної кар'єри. В результаті сформовано всебічний підхід до трейдингу, який дозволить вам впевнено торгувати на самих різних ринках і в самих різних таймфреймах. Висловлювані в книзі ідеї необхідні для успіху в трейдингу, а найкраще вивчати їх на прикладах, які містить відео, що є продовженням книги.

Купити книгу «Торгові стратегії з високою ймовірністю успіху. Тактики входу і виходу на ринках акцій , ф'ючерсів» Роберт Майнер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Торгові стратегії з високою ймовірністю успіху. Тактики входу і виходу на ринках акцій , ф'ючерсів" (Роберт Майнер) з ISBN 978-5-9614-6820-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
High Probability Trading Strategies
Перекладач
Олександр Шматов
Редактор
Володимир Милове
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
330
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.655
Автор
Роберт Майнер

Рецензії на книгу «Торгові стратегії з високою ймовірністю успіху . Тактики входу і виходу на ринках акцій , ф'ючерсів ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами