Я не злой, я просто псих. Как помочь детям контролировать свой гнев. Рабочая тетрадь - Лоуренс Шапиро, Зак Пелта-Хеллер, Анна Ф. Гринвальд (978-5-9573-3493-4)

Я не злой, я просто псих. Как помочь детям контролировать свой гнев. Рабочая тетрадь - Лоуренс Шапиро, Зак Пелта-Хеллер, Анна Ф. Гринвальд (978-5-9573-3493-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 406
406 грн
  • ISBN: 978-5-9573-3493-4
  • Код товару: 338899
Основні характеристики
Назва оригіналу: I'm Not Bad, I'm Just Mad
Перекладач: Віра Купріянова
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Я не злий , я просто псих. Як допомогти дітям контролювати свій гнів. Робочий зошит» Анна Ф. Грінвальд , Зак Пелта - Хеллер , Лоуренс Шапіро

Діти висловлюють свій гнів по-різному. Деякі кричать, грублять і йдуть, грюкнувши дверима. Інші відмовляються говорити про те, що їх злить, і замість цього грають у мовчанку. Дитина може мати в собі легке хвилювання, роздратування або ж жорстоку бурю, вируючий вулкан емоцій. У дітей, які постійно на взводі, виникає безліч проблем. Їм буває складно в школі, їм непросто завести друзів. Удома їх карають, позбавляють привілеїв і солодощів. Таких дітей можуть назвати злими, але, за рідкісним винятком, це не так! Насправді, дитина просто не вміє контролювати свої емоції. Дана робочий зошит написана досвідченими психологами спеціально для дітей 6-13 років, у яких є проблеми з вираженням емоцій. Самостійно, або за допомогою батьків, прямо в робочому зошиті дитина буде виконувати різноманітні завдання і техніки: заповнювати опитувальники, записувати відповіді на питання, малювати, проходити лабіринти, вгадувати емоції людей, зображених на фотографіях. Діти зрозуміють, що відбувається з їх настроєм, думками і тілом, коли вони потрапляють в ситуацію, яка розбурхує їх, заводить, викликає в них злість. Дізнаються, як вести себе, щоб контролювати свій гнів і справлятися з негативними емоціями. Якщо дитині потрібна професійна допомога, то ця книга стане хорошим доповненням до програми лікування, запропонованої лікарем.

Купити книгу «Я не злий , я просто псих. Як допомогти дітям контролювати свій гнів. Робочий зошит» Анна Ф. Грінвальд , Зак Пелта - Хеллер , Лоуренс Шапіро в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Я не злий , я просто псих. Як допомогти дітям контролювати свій гнів. Робочий зошит" (Анна Ф. Грінвальд , Зак Пелта - Хеллер , Лоуренс Шапіро) з ISBN 978-5-9573-3493-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
I'm Not Bad, I'm Just Mad
Перекладач
Віра Купріянова
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Оформлення обкладинки
арабо Саргсян
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
160
Формат
165x235 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.269
Автор
Анна Ф. Грінвальд , Зак Пелта - Хеллер , Лоуренс Шапіро

Рецензії на книгу «Я не злий , я просто псих . Як допомогти дітям контролювати свій гнів . Робочий зошит ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами