Травля. Как искоренить насилие и создать общество, где будет больше доброты - Барбара Колорозо (978-5-389-12025-9)

Травля. Как искоренить насилие и создать общество, где будет больше доброты - Барбара Колорозо (978-5-389-12025-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 293
293 грн
  • ISBN: 978-5-389-12025-9
  • Код товару: 337151
Основні характеристики
Перекладач: Олександр Лиманів
Вікова категорія: 18+
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Цькування. Як викорінити насильство і створити суспільство , де буде більше доброти» Барбара Колорозо

Що робити, якщо вашу дитину ображають і принижують його однолітки? Барбара Колорозо, відомий дитячий психолог, експерт з вирішення конфліктів, запобігання насильства в школі і мати трьох дітей, намагається розібратися в причинах найнебезпечнішого явища в середовищі дітей і підлітків і пропонує способи вирішення проблеми. «Агресивна переслідування одного з членів колективу з боку інших його членів, або цькування, - життєво важлива тема, а ми її вперто ігноруємо, піддаючи наших дітей тим самим смертельному ризику. Цього робити не можна! Не можна ставитися до цькування як до чогось малозначущих, а то і зовсім заперечувати сам факт її існування. Тисячі дітей щодня йдуть на заняття, відчуваючи тривогу і страх. Багато прикидаються хворими, щоб залишитися вдома, бо бояться нападу по дорозі в школу, на шкільному подвір'ї, в коридорах, роздягальні і в туалеті. Діти, яких труять, безперестанку думають про те, як цього уникнути. Власне на навчання, здоровий і цікаве дозвілля і навіть на спроби встановити нормальні відносини з однолітками поза школою у них не залишається сил. Психологи єдині в думці: щоб припинити знущання, просто встановити факт цькування недостатньо. Навіть зупинити її - ще півсправи. І професійно проконсультувати обидві сторони теж не означає вирішити проблему. Потрібно зрозуміти, чому і як ці діти стали об'єктами цькування, або самі труїли когось, або і те й інше разом (таке теж часом трапляється), а також розібратися в тому, якою була роль свідків »(Барбара Колорозо).

Купити книгу «Цькування. Як викорінити насильство і створити суспільство , де буде більше доброти» Барбара Колорозо в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Цькування. Як викорінити насильство і створити суспільство , де буде більше доброти" (Барбара Колорозо) з ISBN 978-5-389-12025-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Олександр Лиманів
Вікова категорія
18+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
352
Формат
145х215 мм
Вага
0.430
Автор
Барбара Колорозо

Рецензії на книгу «Цькування . Як викорінити насильство і створити суспільство , де буде більше доброти ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами