Комунікаційна стратегія в бізнесі. Як досягти максимуму в спілкуванні з аудиторією - Вікторія Берещак (978-617-8107-63-5)

Комунікаційна стратегія в бізнесі. Як досягти максимуму в спілкуванні з аудиторією - Вікторія Берещак (978-617-8107-63-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 288
288 грн
  • ISBN: 978-617-8107-63-5
  • Код товару: 356877
Основні характеристики
Редактор: Юлія Панюхіна
Мова: українська
Обкладинка: м`яка обкладинка з клапанами
Оформлення обкладинки: Наталія Шульга
Папір: офсетний білий

Про книгу «Комунікаційна стратегія в бізнесі. Як досягти максимуму в спілкуванні з аудиторією» Вікторія Берещак

Будь-який бізнес матиме успіх лише тоді, коли завоює лояльність широкої аудиторії. Без грошей і хитрощів — за допомогою правди й ефективної системи комунікацій. Перед вами книжка, яка допоможе це зробити. Авторка докладно інформує, як самотужки розробити комунікаційну стратегію та втілити її в життя незалежно від ніші й наявності чи відсутності бюджету на просування. Ціла низка корисних і зрозумілих схем, таблиць, інформативних практичних порад та професійних секретів, якими щедро ділиться авторка, вам у поміч. Завдяки QR-кодам ви матимете змогу одразу завантажити їх у смартфон і використовувати для своєї роботи.

Купити книгу «Комунікаційна стратегія в бізнесі. Як досягти максимуму в спілкуванні з аудиторією» Вікторія Берещак в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Комунікаційна стратегія в бізнесі. Як досягти максимуму в спілкуванні з аудиторією" (Вікторія Берещак) з ISBN 978-617-8107-63-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Юлія Панюхіна
Мова
українська
Обкладинка
м`яка обкладинка з клапанами
Оформлення обкладинки
Наталія Шульга
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
200
Формат
165х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Вікторія Берещак

Рецензії на книгу «Комунікаційна стратегія в бізнесі. Як досягти максимуму в спілкуванні з аудиторією».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами