Комунікаційна стратегія в бізнесі. Як досягти максимуму в спілкуванні з аудиторією - Вікторія Берещак (978-617-8107-63-5)

Комунікаційна стратегія в бізнесі. Як досягти максимуму в спілкуванні з аудиторією - Вікторія Берещак (978-617-8107-63-5)

Есть в наличии
Есть в наличии 288
288 грн
  • ISBN: 978-617-8107-63-5
  • Код товара: 356877
Основные характеристики
Редактор: Юлія Панюхіна
Язык: украинский
Переплёт: мягкий
Оформление обложки: Наталія Шульга
Бумага: офсетная белая

О книге «Комунікаційна стратегія в бізнесі. Як досягти максимуму в спілкуванні з аудиторією» Вікторія Берещак

Будь-який бізнес матиме успіх лише тоді, коли завоює лояльність широкої аудиторії. Без грошей і хитрощів — за допомогою правди й ефективної системи комунікацій. Перед вами книжка, яка допоможе це зробити. Авторка докладно інформує, як самотужки розробити комунікаційну стратегію та втілити її в життя незалежно від ніші й наявності чи відсутності бюджету на просування. Ціла низка корисних і зрозумілих схем, таблиць, інформативних практичних порад та професійних секретів, якими щедро ділиться авторка, вам у поміч. Завдяки QR-кодам ви матимете змогу одразу завантажити їх у смартфон і використовувати для своєї роботи.

Купить книгу «Комунікаційна стратегія в бізнесі. Як досягти максимуму в спілкуванні з аудиторією» Вікторія Берещак в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Комунікаційна стратегія в бізнесі. Як досягти максимуму в спілкуванні з аудиторією" (Вікторія Берещак) с ISBN 978-617-8107-63-5 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Редактор
Юлія Панюхіна
Язык
украинский
Переплёт
мягкий
Оформление обложки
Наталія Шульга
Бумага
офсетная белая
Количество страниц
200
Формат
165х215 мм
Иллюстрации
без иллюстраций
Автор
Вікторія Берещак

Рецензии на книгу «Комунікаційна стратегія в бізнесі. Як досягти максимуму в спілкуванні з аудиторією».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями