Розмова із самим собою за чашкою кави. П’ять хвилин на день, з яких розпочинається щасливе життя - Крістен Гелмстеттер (978-966-982-972-6)

Розмова із самим собою за чашкою кави. П’ять хвилин на день, з яких розпочинається щасливе життя - Крістен Гелмстеттер (978-966-982-972-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 195
195 грн
  • ISBN: 978-966-982-972-6
  • Код товару: 355271
Основні характеристики
Перекладач: Дар'я Москвітіна
Редактор: О. Уліщенко
Мова: українська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Розмова із самим собою за чашкою кави. П’ять хвилин на день, з яких розпочинається щасливе життя» Крістен Гелмстеттер

”Короткі афірмації допоможуть вам підвищити самооцінку, віднайти щастя й наблизити життя вашої мрії — і все це за ранковою чашкою кави! Ви навчитеся любити себе та своє тіло, спокійно реагувати на критику й не залежати від обставин. Але для цього вам доведеться попрацювати, щоб перепрошити мозок, який щомиті будує нові нейронні зв’язки (і зараз також). Адже лише від вас залежить, що він буде підкріплювати: негатив чи позитив. Авторка ділиться власним досвідом та наводить покрокову інструкцію, як правильно проводити ранкові розмови із собою. Тож заварюйте каву й налаштовуйтеся на позитивну хвилю, щоб прожити своє життя не так, як треба, а так, як хочеться!”

Купити книгу «Розмова із самим собою за чашкою кави. П’ять хвилин на день, з яких розпочинається щасливе життя» Крістен Гелмстеттер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Розмова із самим собою за чашкою кави. П’ять хвилин на день, з яких розпочинається щасливе життя" (Крістен Гелмстеттер) з ISBN 978-966-982-972-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Дар'я Москвітіна
Редактор
О. Уліщенко
Мова
українська
Обкладинка
тверда обкладинка
Оформлення обкладинки
Аліна Бєлякова
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
208
Формат
150х205 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Крістен Гелмстеттер

Рецензії на книгу «Розмова із самим собою за чашкою кави. П’ять хвилин на день, з яких розпочинається щасливе життя».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами