Цинічні теорії про гендер, расу та ідентичність. І чому вони згубні для нас усіх - Хелен Плакроуз, Джеймс Ліндсей (978-617-8115-73-9)

Цинічні теорії про гендер, расу та ідентичність. І чому вони згубні для нас усіх - Хелен Плакроуз, Джеймс Ліндсей (978-617-8115-73-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 421
421 грн
  • ISBN: 978-617-8115-73-9
  • Код товару: 355234
Основні характеристики
Перекладач: Олексій Панич
Мова: українська
Обкладинка: тверда обкладинка
Оформлення обкладинки: Орест Підлісецький
Папір: офсетний з відтінком

Про книгу «Цинічні теорії про гендер, расу та ідентичність. І чому вони згубні для нас усіх» Хелен Плакроуз, Джеймс Ліндсей

Ви чули, що мова — це насильство, а наука — сексистська? Можливо, вам говорили, що ожиріння — це здорово, або що не існує такого поняття, як біологічна стать, чи що лише білі люди можуть бути расистами? Зізнайтеся, вас бентежать ці ідеї. І ви ніяк не збагнете, як їм вдалося так швидко кинути виклик усьому західному суспільству. Гелен Плакроуз і Джеймс Ліндсей простежили еволюцію цих ідей від французького постмодернізму до сьогодення. Автори доводять: постмодернізм не помер. Навпаки, він вийшов за межі університетів і переріс у «священну війну» проти Заходу, науки, свободи слова й лібералізму. Тепер постмодернізм — це квазірелігія ідентичності, яка має свою догматику та войовничих адептів, сповнених рішучості навернути інакодумців, а інакше — змусити їх мовчати. Утім, автори певні: мовчати ми не маємо права. Джерело: Це праця про дражливі питання сучасності. Але водночас це глибокий та авторитетний погляд науковців. До речі, книжку радять прочитати наукові світила Стівен Пінкер і Річард Докінз. Джерело:

Купити книгу «Цинічні теорії про гендер, расу та ідентичність. І чому вони згубні для нас усіх» Хелен Плакроуз, Джеймс Ліндсей в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Цинічні теорії про гендер, расу та ідентичність. І чому вони згубні для нас усіх" (Хелен Плакроуз, Джеймс Ліндсей) з ISBN 978-617-8115-73-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Олексій Панич
Мова
українська
Обкладинка
тверда обкладинка
Оформлення обкладинки
Орест Підлісецький
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
368
Формат
145х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.500
Автор
Хелен Плакроуз, Джеймс Ліндсей

Рецензії на книгу «Цинічні теорії про гендер, расу та ідентичність. І чому вони згубні для нас усіх».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами