Цинічні теорії про гендер, расу та ідентичність. І чому вони згубні для нас усіх - Хелен Плакроуз, Джеймс Ліндсей (978-617-8115-73-9)

Цинічні теорії про гендер, расу та ідентичність. І чому вони згубні для нас усіх - Хелен Плакроуз, Джеймс Ліндсей (978-617-8115-73-9)

Нет в продаже
Нет в продаже 421
421 грн
  • ISBN: 978-617-8115-73-9
  • Код товара: 355234
Основные характеристики
Переводчик: Олексій Панич
Язык: украинский
Переплёт: твердый
Оформление обложки: Орест Підлісецький
Бумага: офсетная с оттенком

О книге «Цинічні теорії про гендер, расу та ідентичність. І чому вони згубні для нас усіх» Хелен Плакроуз, Джеймс Ліндсей

Ви чули, що мова — це насильство, а наука — сексистська? Можливо, вам говорили, що ожиріння — це здорово, або що не існує такого поняття, як біологічна стать, чи що лише білі люди можуть бути расистами? Зізнайтеся, вас бентежать ці ідеї. І ви ніяк не збагнете, як їм вдалося так швидко кинути виклик усьому західному суспільству. Гелен Плакроуз і Джеймс Ліндсей простежили еволюцію цих ідей від французького постмодернізму до сьогодення. Автори доводять: постмодернізм не помер. Навпаки, він вийшов за межі університетів і переріс у «священну війну» проти Заходу, науки, свободи слова й лібералізму. Тепер постмодернізм — це квазірелігія ідентичності, яка має свою догматику та войовничих адептів, сповнених рішучості навернути інакодумців, а інакше — змусити їх мовчати. Утім, автори певні: мовчати ми не маємо права. Джерело: Це праця про дражливі питання сучасності. Але водночас це глибокий та авторитетний погляд науковців. До речі, книжку радять прочитати наукові світила Стівен Пінкер і Річард Докінз. Джерело:

Купить книгу «Цинічні теорії про гендер, расу та ідентичність. І чому вони згубні для нас усіх» Хелен Плакроуз, Джеймс Ліндсей в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Цинічні теорії про гендер, расу та ідентичність. І чому вони згубні для нас усіх" (Хелен Плакроуз, Джеймс Ліндсей) с ISBN 978-617-8115-73-9 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Переводчик
Олексій Панич
Язык
украинский
Переплёт
твердый
Оформление обложки
Орест Підлісецький
Бумага
офсетная с оттенком
Количество страниц
368
Формат
145х215 мм
Иллюстрации
без иллюстраций
Вес
0.500
Автор
Хелен Плакроуз, Джеймс Ліндсей

Рецензии на книгу «Цинічні теорії про гендер, расу та ідентичність. І чому вони згубні для нас усіх».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями