Невидимі жінки. Як вижити у світі, де навіть цифри брешуть на користь чоловіків - Керолайн Кріадо Перес (978-966-982-418-9)

Невидимі жінки. Як вижити у світі, де навіть цифри брешуть на користь чоловіків - Керолайн Кріадо Перес (978-966-982-418-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 300
300 грн
  • ISBN: 978-966-982-418-9
  • Код товару: 354846
Основні характеристики
Перекладач: Ірина Гнатковська
Серія: Бізнес
Мова: українська
Обкладинка: тверда обкладинка
Оформлення обкладинки: Рейчел Віллі

Про книгу «Невидимі жінки. Як вижити у світі, де навіть цифри брешуть на користь чоловіків» Керолайн Кріадо Перес

«Невидимі жінки» — це перша книжка про гендерні нерівності, заснована виключно на фактах та статистиці. Це більш ніж 100 років досліджень прихованих гендерних даних про жінок, що творили історію на рівні з чоловіками. Офіцерка Ордена Британської імперії, борчиня за права людини, у «Невидимих жінках» авторка викриває гендерну нерівність там, де її, здавалося б, годі й шукати: на клавішах фортепіано, у програмах розпізнавання голосу, у клінічних випробуваннях лікарських засобів… Коли розробники продуктів і технологій, замість аналізувати цільову аудиторію, збирають дані про типового чоловіка, навіть сухі цифри можуть підгуляти! Жінки в цій системі залишаються непоміченими. Сфери життя, підлаштовані під чоловічі потреби, некомфортні, та більше — небезпечні для жінок. Але так буде не завжди...

Купити книгу «Невидимі жінки. Як вижити у світі, де навіть цифри брешуть на користь чоловіків» Керолайн Кріадо Перес в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Невидимі жінки. Як вижити у світі, де навіть цифри брешуть на користь чоловіків" (Керолайн Кріадо Перес) з ISBN 978-966-982-418-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Ірина Гнатковська
Серія
Мова
українська
Обкладинка
тверда обкладинка
Оформлення обкладинки
Рейчел Віллі
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
416
Формат
150х205 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Керолайн Кріадо Перес

Рецензії на книгу «Невидимі жінки. Як вижити у світі, де навіть цифри брешуть на користь чоловіків».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами