Невидимі жінки. Як вижити у світі, де навіть цифри брешуть на користь чоловіків - Керолайн Кріадо Перес (978-966-982-418-9)

Невидимі жінки. Як вижити у світі, де навіть цифри брешуть на користь чоловіків - Керолайн Кріадо Перес (978-966-982-418-9)

Нет в продаже
Нет в продаже 300
300 грн
  • ISBN: 978-966-982-418-9
  • Код товара: 354846
Основные характеристики
Переводчик: Ірина Гнатковська
Серия: Бізнес
Язык: украинский
Переплёт: твердый
Оформление обложки: Рейчел Віллі

О книге «Невидимі жінки. Як вижити у світі, де навіть цифри брешуть на користь чоловіків» Керолайн Кріадо Перес

«Невидимі жінки» — це перша книжка про гендерні нерівності, заснована виключно на фактах та статистиці. Це більш ніж 100 років досліджень прихованих гендерних даних про жінок, що творили історію на рівні з чоловіками. Офіцерка Ордена Британської імперії, борчиня за права людини, у «Невидимих жінках» авторка викриває гендерну нерівність там, де її, здавалося б, годі й шукати: на клавішах фортепіано, у програмах розпізнавання голосу, у клінічних випробуваннях лікарських засобів… Коли розробники продуктів і технологій, замість аналізувати цільову аудиторію, збирають дані про типового чоловіка, навіть сухі цифри можуть підгуляти! Жінки в цій системі залишаються непоміченими. Сфери життя, підлаштовані під чоловічі потреби, некомфортні, та більше — небезпечні для жінок. Але так буде не завжди...

Купить книгу «Невидимі жінки. Як вижити у світі, де навіть цифри брешуть на користь чоловіків» Керолайн Кріадо Перес в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Невидимі жінки. Як вижити у світі, де навіть цифри брешуть на користь чоловіків" (Керолайн Кріадо Перес) с ISBN 978-966-982-418-9 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Переводчик
Ірина Гнатковська
Серия
Язык
украинский
Переплёт
твердый
Оформление обложки
Рейчел Віллі
Бумага
офсетная с оттенком
Количество страниц
416
Формат
150х205 мм
Иллюстрации
без иллюстраций
Автор
Керолайн Кріадо Перес

Рецензии на книгу «Невидимі жінки. Як вижити у світі, де навіть цифри брешуть на користь чоловіків».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями