Лідер майбутнього. 9 навичок та ідей, що зроблять вас успішними в наступні 10 років - Джейкоб Морґан (978-966-982-742-5)

Лідер майбутнього. 9 навичок та ідей, що зроблять вас успішними в наступні 10 років - Джейкоб Морґан (978-966-982-742-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 321
321 грн
  • ISBN: 978-966-982-742-5
  • Код товару: 354337
Основні характеристики
Перекладач: Ігор Возняк
Серія: Бізнес
Мова: українська
Обкладинка: тверда обкладинка
Оформлення обкладинки: Вікторія Смаль

Про книгу «Лідер майбутнього. 9 навичок та ідей, що зроблять вас успішними в наступні 10 років» Джейкоб Морґан

Джейкоб Морґан — автор бестселерів та один з провідних світових експертів з лідерства, ефективного працевлаштування майбутнього та пошуку співробітників. Він затребуваний спікер і радник, працював з такими організаціями, як Microsoft, Disney, PwC, PepsiCo, MasterCard, IBM тощо. Його ідеї часто висвітлюються в таких виданнях, як Forbes, Inc., The Wall Street Journal, Fast Company та The Harvard Business Review. Про автора: Джейкоб Морґан — автор бестселерів та один з провідних світових експертів з лідерства, ефективного працевлаштування майбутнього та пошуку співробітників. Він затребуваний спікер і радник, працював з такими організаціями, як Microsoft, Disney, PwC, PepsiCo, MasterCard, IBM тощо. Його ідеї часто висвітлюються в таких виданнях, як Forbes, Inc., The Wall Street Journal, Fast Company та The Harvard Business Review.

Купити книгу «Лідер майбутнього. 9 навичок та ідей, що зроблять вас успішними в наступні 10 років» Джейкоб Морґан в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Лідер майбутнього. 9 навичок та ідей, що зроблять вас успішними в наступні 10 років" (Джейкоб Морґан) з ISBN 978-966-982-742-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Ігор Возняк
Серія
Мова
українська
Обкладинка
тверда обкладинка
Оформлення обкладинки
Вікторія Смаль
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
320
Формат
150х205 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Джейкоб Морґан

Рецензії на книгу «Лідер майбутнього. 9 навичок та ідей, що зроблять вас успішними в наступні 10 років».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами