Лідер майбутнього. 9 навичок та ідей, що зроблять вас успішними в наступні 10 років - Джейкоб Морґан (978-966-982-742-5)

Лідер майбутнього. 9 навичок та ідей, що зроблять вас успішними в наступні 10 років - Джейкоб Морґан (978-966-982-742-5)

Нет в продаже
Нет в продаже 321
321 грн
  • ISBN: 978-966-982-742-5
  • Код товара: 354337
Основные характеристики
Переводчик: Ігор Возняк
Серия: Бізнес
Язык: украинский
Переплёт: твердый
Оформление обложки: Вікторія Смаль

О книге «Лідер майбутнього. 9 навичок та ідей, що зроблять вас успішними в наступні 10 років» Джейкоб Морґан

Джейкоб Морґан — автор бестселерів та один з провідних світових експертів з лідерства, ефективного працевлаштування майбутнього та пошуку співробітників. Він затребуваний спікер і радник, працював з такими організаціями, як Microsoft, Disney, PwC, PepsiCo, MasterCard, IBM тощо. Його ідеї часто висвітлюються в таких виданнях, як Forbes, Inc., The Wall Street Journal, Fast Company та The Harvard Business Review. Про автора: Джейкоб Морґан — автор бестселерів та один з провідних світових експертів з лідерства, ефективного працевлаштування майбутнього та пошуку співробітників. Він затребуваний спікер і радник, працював з такими організаціями, як Microsoft, Disney, PwC, PepsiCo, MasterCard, IBM тощо. Його ідеї часто висвітлюються в таких виданнях, як Forbes, Inc., The Wall Street Journal, Fast Company та The Harvard Business Review.

Купить книгу «Лідер майбутнього. 9 навичок та ідей, що зроблять вас успішними в наступні 10 років» Джейкоб Морґан в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Лідер майбутнього. 9 навичок та ідей, що зроблять вас успішними в наступні 10 років" (Джейкоб Морґан) с ISBN 978-966-982-742-5 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Переводчик
Ігор Возняк
Серия
Язык
украинский
Переплёт
твердый
Оформление обложки
Вікторія Смаль
Бумага
офсетная с оттенком
Количество страниц
320
Формат
150х205 мм
Иллюстрации
без иллюстраций
Автор
Джейкоб Морґан

Рецензии на книгу «Лідер майбутнього. 9 навичок та ідей, що зроблять вас успішними в наступні 10 років».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями