Хлеб, который можно всем. Старинные русские рецепты на закваске, функциональный хлеб и выпечка - Анастасия Гагаркина (978-5-04-121771-6)

Хлеб, который можно всем. Старинные русские рецепты на закваске, функциональный хлеб и выпечка - Анастасия Гагаркина (978-5-04-121771-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 918
918 грн
  • ISBN: 978-5-04-121771-6
  • Код товару: 353296
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: крейдований
Кількість сторінок: 192

Про книгу «Хліб, який можна всім. Старовинні російські рецепти на заквасці, функціональний хліб та випічка» Анастасія Гагаркіна

Чи відчували ви колись, заходячи в стару дворянську садибу, як щемить серце від такого далекого, майже пішов духу російського будинку? А якщо у вас з'явиться можливість привнести його частинку у свій світ? Ця книга розповість вам, як приготувати справжній житній хліб, навчить вирощувати традиційні закваски з жита, полби, рису та розкриє секрети випічки з десятком варіантів борошна без глютену. Тут точно знайдеться хліб, який підходить для вашого комфортного травлення. Ілюстрації, що ніби зійшли зі старовинних картин, тут органічно вписуються в даний час: традиційний святковий стіл з панеттоне і пряниками ви легко зможете доповнити ферментованою горіховою паскою і паском без глютена, без лактози і без яєць. Крім іншого, у книзі знайдуться рецепти ”не сирних” сирників, ”не вершкового” масла та чудових літніх десертів ”БЕЗ”: без усього зайвого. У той же час чарівні історії допоможуть повністю поринути в атмосферу минулої епохи і сформувати в сім'ї звичку до крафтової, здорової випічки, яка ввібрала все ваше кохання, турботу, органічне борошно і кристальну воду.

Купити книгу «Хліб, який можна всім. Старовинні російські рецепти на заквасці, функціональний хліб та випічка» Анастасія Гагаркіна в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Хліб, який можна всім. Старовинні російські рецепти на заквасці, функціональний хліб та випічка" (Анастасія Гагаркіна) з ISBN 978-5-04-121771-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
192
Формат
205х265 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.852
Автор
Анастасія Гагаркіна

Рецензії на книгу «Хліб, який можна всім. Старовинні російські рецепти на заквасці, функціональний хліб та випічка ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами