Качайпозитив. Книга-тренинг. Как развить стрессоустойчивость и эмоциональный интеллект - Виктория Литвинова, Александра Фирсова (978-5-222-36685-1)

Качайпозитив. Книга-тренинг. Как развить стрессоустойчивость и эмоциональный интеллект - Виктория Литвинова, Александра Фирсова (978-5-222-36685-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 212
212 грн
  • ISBN: 978-5-222-36685-1
  • Код товару: 352271
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 64

Про книгу «Качайпозітів. Книга - тренінг. Як розвинути стійкість до стресів і емоційний інтелект» Вікторія Литвинова, Олександра Фірсова

Багато з нас звикли ділити емоції на позитивні і негативні, при цьому придушуючи в собі «погані» почуття. Але ж відчувати найрізноманітніші емоції - це природно для людини, а намагатися втекти від них - значить позбавити себе енергії на шляху до досягнення мети. Вищий пілотаж - це якщо ти навіть ту емоцію, яку звик вважати негативною, можеш не просто проявити, а поставити на служіння. Таке вміння в поєднанні зі стресостійкість та гнучкість мислення, на думку Всесвітнього економічного форуму, входить в топ-10 компетенцій майбутнього. У книзі ти знайдеш 45 вправ для розвитку здатності розуміти свої і чужі емоції і впливати на них, розкриєш секрети стресостійкості, а також отримаєш чек-лист із завданнями. Книга-Тенінген допоможе розвинути емоційний інтелект. Видання із серії «Запали лампочку!» включають вправи для розвитку творчих здібностей і навичок тайм-менеджменту.

Купити книгу «Качайпозітів. Книга - тренінг. Як розвинути стійкість до стресів і емоційний інтелект» Вікторія Литвинова, Олександра Фірсова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Качайпозітів. Книга - тренінг. Як розвинути стійкість до стресів і емоційний інтелект" (Вікторія Литвинова, Олександра Фірсова) з ISBN 978-5-222-36685-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
64
Формат
200х260 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.168
Автор
Вікторія Литвинова, Олександра Фірсова

Рецензії на книгу «Качайпозітів . Книга - тренінг . Як розвинути стійкість до стресів і емоційний інтелект».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами