Майбутнє ближче, ніж здається. Як технології змінюють бізнес, промисловість і наше життя - Пітер Діамандіс, Стівен Котлер (978-617-7965-57-1)

Майбутнє ближче, ніж здається. Як технології змінюють бізнес, промисловість і наше життя - Пітер Діамандіс, Стівен Котлер (978-617-7965-57-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 177
177 грн
  • ISBN: 978-617-7965-57-1
  • Код товару: 351441
Основні характеристики
Перекладач: Дмитро Кожедуб
Мова: українська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний з відтінком
Кількість сторінок: 256

Про книгу «Майбутнє ближче, ніж здається. Як технології змінюють бізнес, промисловість і наше життя» Пітер Діамандіс, Стівен Котлер

Ніколи ще наука і технології не розвивалися такими стрімкими темпами, як сьогодні. Штучний інтелект, віртуальна реальність, криптовалюти, роботи, цифрова біологія, вживлення чипів — все це здобутки наукового прогресу, які є реальними вже сьогодні. А протягом наступних 10 років ми досягнемо ще більшого технологічного прориву та ще більше накопичимо багатства, — в цьому впевнені автори цієї книжки. У ній вони виклали основні прогнози на майбутнє, яке точно зміниться за цей час до невпізнаваності. Як і що ми будемо їсти, як будемо робити покупки, розважатись, навчатись, лікуватись, заробляти гроші? Як на наше повсякденне, особисте і професійне життя вплине розвиток штучного інтелекту? Та чи будемо ми врешті жити довше 100 років? Про авторів: Пітер Діамандіс — інженер, лікар і підприємець, засновник і голова X Prize Foundation, співзасновник і виконавчий голова Університету Сингулярності та співавтор бестселерів The New York Times. Стівен Котлер — американський автор, журналіст та підприємець. Пише статті для The New York Times Magazine, LA Times, Wired, Time, GQ, Discover, Popular Science, National Geographic Adventure та багато інших.

Купити книгу «Майбутнє ближче, ніж здається. Як технології змінюють бізнес, промисловість і наше життя» Пітер Діамандіс, Стівен Котлер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Майбутнє ближче, ніж здається. Як технології змінюють бізнес, промисловість і наше життя" (Пітер Діамандіс, Стівен Котлер) з ISBN 978-617-7965-57-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Дмитро Кожедуб
Мова
українська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
256
Формат
145х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.290
Автор
Пітер Діамандіс, Стівен Котлер

Рецензії на книгу «Майбутнє ближче, ніж здається. Як технології змінюють бізнес, промисловість і наше життя».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами