Майбутнє ближче, ніж здається. Як технології змінюють бізнес, промисловість і наше життя - Пітер Діамандіс, Стівен Котлер (978-617-7965-57-1)

Майбутнє ближче, ніж здається. Як технології змінюють бізнес, промисловість і наше життя - Пітер Діамандіс, Стівен Котлер (978-617-7965-57-1)

Нет в продаже
Нет в продаже 177
177 грн
  • ISBN: 978-617-7965-57-1
  • Код товара: 351441
Основные характеристики
Переводчик: Дмитро Кожедуб
Язык: украинский
Переплёт: мягкий
Бумага: офсетная с оттенком
Количество страниц: 256

О книге «Майбутнє ближче, ніж здається. Як технології змінюють бізнес, промисловість і наше життя» Пітер Діамандіс, Стівен Котлер

Ніколи ще наука і технології не розвивалися такими стрімкими темпами, як сьогодні. Штучний інтелект, віртуальна реальність, криптовалюти, роботи, цифрова біологія, вживлення чипів — все це здобутки наукового прогресу, які є реальними вже сьогодні. А протягом наступних 10 років ми досягнемо ще більшого технологічного прориву та ще більше накопичимо багатства, — в цьому впевнені автори цієї книжки. У ній вони виклали основні прогнози на майбутнє, яке точно зміниться за цей час до невпізнаваності. Як і що ми будемо їсти, як будемо робити покупки, розважатись, навчатись, лікуватись, заробляти гроші? Як на наше повсякденне, особисте і професійне життя вплине розвиток штучного інтелекту? Та чи будемо ми врешті жити довше 100 років? Про авторів: Пітер Діамандіс — інженер, лікар і підприємець, засновник і голова X Prize Foundation, співзасновник і виконавчий голова Університету Сингулярності та співавтор бестселерів The New York Times. Стівен Котлер — американський автор, журналіст та підприємець. Пише статті для The New York Times Magazine, LA Times, Wired, Time, GQ, Discover, Popular Science, National Geographic Adventure та багато інших.

Купить книгу «Майбутнє ближче, ніж здається. Як технології змінюють бізнес, промисловість і наше життя» Пітер Діамандіс, Стівен Котлер в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Майбутнє ближче, ніж здається. Як технології змінюють бізнес, промисловість і наше життя" (Пітер Діамандіс, Стівен Котлер) с ISBN 978-617-7965-57-1 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Переводчик
Дмитро Кожедуб
Язык
украинский
Переплёт
мягкий
Бумага
офсетная с оттенком
Количество страниц
256
Формат
145х215 мм
Иллюстрации
без иллюстраций
Вес
0.290
Автор
Пітер Діамандіс, Стівен Котлер

Рецензии на книгу «Майбутнє ближче, ніж здається. Як технології змінюють бізнес, промисловість і наше життя».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями