Дизайн-мислення в охороні здоров’я. Як створювати продукти й сервіси, що рятуватимуть життя - Бон Ку, Еллен Лаптон (978-617-7799-80-0)

Дизайн-мислення в охороні здоров’я. Як створювати продукти й сервіси, що рятуватимуть життя - Бон Ку, Еллен Лаптон (978-617-7799-80-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 462
462 грн
  • ISBN: 978-617-7799-80-0
  • Код товару: 349304
Основні характеристики
Назва оригіналу: Health Design Thinking
Перекладач: Володимир Куч
Мова: українська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Дизайн-мислення в охороні здоров’я. Як створювати продукти й сервіси, що рятуватимуть життя» Бон Ку, Еллен Лаптон

Ця книжка — для послідовників дизайн-мислення в системі охорони здоров’я, проілюстрована реальними проблемами й переконливими історіями з життя. Вона допомагає знайти відповідь на запитання: як через удосконалені сервіси, продукти, взаємодію й навчання покращувати здоров’я людей? Пацієнти стикаються з обмеженнями доступу до медичних послуг, проте навіть якщо обмежень немає, людям буває складно розібратися в тому, як усе працює. Медики втрачають ентузіазм і розчаровуються через дедалі більші стоси писанини й кількість пацієнтів. Гострішою та поширенішою виявляється проблема вигорання. Зважаючи на ці випробування, дизайн-мислення може допомогти всім зацікавленим створювати продукти й методи роботи, засновані на принципах гуманності, ефективності та справедливості. Книжка «Дизайн-мислення в охороні здоров’я» розповідає про продукти, прототипи й результати досліджень провідних виробників, компаній, дослідницьких центрів, а також медичних закладів освіти, які застосовують дизайн-мислення для різноманітних ситуацій в охороні здоров’я.

Купити книгу «Дизайн-мислення в охороні здоров’я. Як створювати продукти й сервіси, що рятуватимуть життя» Бон Ку, Еллен Лаптон в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Дизайн-мислення в охороні здоров’я. Як створювати продукти й сервіси, що рятуватимуть життя" (Бон Ку, Еллен Лаптон) з ISBN 978-617-7799-80-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Health Design Thinking
Перекладач
Володимир Куч
Мова
українська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
224
Формат
165x235 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.460
Автор
Бон Ку, Еллен Лаптон

Рецензії на книгу «Дизайн-мислення в охороні здоров’я. Як створювати продукти й сервіси, що рятуватимуть життя».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами