Дизайн-мислення в охороні здоров’я. Як створювати продукти й сервіси, що рятуватимуть життя - Бон Ку, Еллен Лаптон (978-617-7799-80-0)

Дизайн-мислення в охороні здоров’я. Як створювати продукти й сервіси, що рятуватимуть життя - Бон Ку, Еллен Лаптон (978-617-7799-80-0)

Нет в продаже
Нет в продаже 462
462 грн
  • ISBN: 978-617-7799-80-0
  • Код товара: 349304
Основные характеристики
Название оригинала: Health Design Thinking
Переводчик: Володимир Куч
Язык: украинский
Переплёт: мягкий
Бумага: офсетная белая

О книге «Дизайн-мислення в охороні здоров’я. Як створювати продукти й сервіси, що рятуватимуть життя» Бон Ку, Еллен Лаптон

Ця книжка — для послідовників дизайн-мислення в системі охорони здоров’я, проілюстрована реальними проблемами й переконливими історіями з життя. Вона допомагає знайти відповідь на запитання: як через удосконалені сервіси, продукти, взаємодію й навчання покращувати здоров’я людей? Пацієнти стикаються з обмеженнями доступу до медичних послуг, проте навіть якщо обмежень немає, людям буває складно розібратися в тому, як усе працює. Медики втрачають ентузіазм і розчаровуються через дедалі більші стоси писанини й кількість пацієнтів. Гострішою та поширенішою виявляється проблема вигорання. Зважаючи на ці випробування, дизайн-мислення може допомогти всім зацікавленим створювати продукти й методи роботи, засновані на принципах гуманності, ефективності та справедливості. Книжка «Дизайн-мислення в охороні здоров’я» розповідає про продукти, прототипи й результати досліджень провідних виробників, компаній, дослідницьких центрів, а також медичних закладів освіти, які застосовують дизайн-мислення для різноманітних ситуацій в охороні здоров’я.

Купить книгу «Дизайн-мислення в охороні здоров’я. Як створювати продукти й сервіси, що рятуватимуть життя» Бон Ку, Еллен Лаптон в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Дизайн-мислення в охороні здоров’я. Як створювати продукти й сервіси, що рятуватимуть життя" (Бон Ку, Еллен Лаптон) с ISBN 978-617-7799-80-0 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Название оригинала
Health Design Thinking
Переводчик
Володимир Куч
Язык
украинский
Переплёт
мягкий
Бумага
офсетная белая
Количество страниц
224
Формат
165x235 мм
Иллюстрации
цветные
Вес
0.460
Автор
Бон Ку, Еллен Лаптон

Рецензии на книгу «Дизайн-мислення в охороні здоров’я. Як створювати продукти й сервіси, що рятуватимуть життя».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями