Игры с аутичным ребенком. Установление контакта, способы взаимодействия, развитие речи, психотерапия - Елена Янушко (978-5-4212-0621-7)

Игры с аутичным ребенком. Установление контакта, способы взаимодействия, развитие речи, психотерапия - Елена Янушко (978-5-4212-0621-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 182
182 грн
  • ISBN: 978-5-4212-0621-7
  • Код товару: 349078
Основні характеристики
Художник: Олена Янушко
Редактор: І. Бернштейн
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Ігри з дитиною з аутизмом. Встановлення контакту , способи взаємодії , розвиток мови , психотерапія» Олена Янушко

Книга присвячена ранньому дитячому аутизму. У ній описані гри і спеціальні методи і прийоми, які дозволяють налагодити контакт з дитиною з аутизмом, виявити у нього пригнічені негативні емоції і приховані страхи і почати роботу щодо їх подолання, в цілому допомагають дитині стати більш активним в його пізнанні світу. Намічено шляхи розвитку сюжетно-рольової гри, ознайомлення з навколишнім світом, навчання способам взаємодії. Практичні поради, звернені до близьких аутичного дитини, пояснюють як оптимально організувати його режим дня і побут, створити необхідні умови для ігор та занять. Рекомендації педагогам і психологам, які працюють з аутичними дітьми, пропонують варіанти дій в складних ситуаціях. Також намічено шляхи досягнення взаєморозуміння і взаємодії між фахівцями і сім'єю аутичної дитини. Нарешті, в книзі представлена ??інформація про організації, які надають допомогу аутичним дітям, і ресурси Інтернет, присвячені цій проблемі. На відміну від існуючих видань по цій темі, книга є не теоретичним викладенням, а прикладним посібником. Матеріал навмисно викладено коротко і в популярній формі, забезпечений безліччю прикладів з досвіду роботи. "Ігри з дитиною з аутизмом" може стати настільною книгою як для фахівців, так і для близьких аутичного дитини.

Купити книгу «Ігри з дитиною з аутизмом. Встановлення контакту , способи взаємодії , розвиток мови , психотерапія» Олена Янушко в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Ігри з дитиною з аутизмом. Встановлення контакту , способи взаємодії , розвиток мови , психотерапія" (Олена Янушко) з ISBN 978-5-4212-0621-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Редактор
І. Бернштейн
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
128
Формат
165х215 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Олена Янушко

Рецензії на книгу «Ігри з дитиною з аутизмом . Встановлення контакту , способи взаємодії , розвиток мови , психотерапія».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами