Игры с аутичным ребенком. Установление контакта, способы взаимодействия, развитие речи, психотерапия - Елена Янушко (978-5-4212-0347-6)

Игры с аутичным ребенком. Установление контакта, способы взаимодействия, развитие речи, психотерапия - Елена Янушко (978-5-4212-0347-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 182
182 грн
  • ISBN: 978-5-4212-0347-6
  • Код товару: 290758
Основні характеристики
Художник: Олена Янушко
Редактор: І. Бернштейн
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Ігри з дитиною з аутизмом. Встановлення контакту , способи взаємодії , розвиток мови , психотерапія» Олена Янушко

Дане видання присвячене дитячого аутизму. Тут зібрані різноманітні ігри, спеціальні прийоми і методи, завдяки яким цілком реально налагодити тісний контакт з дитиною з аутизмом, визначити пригнічені негативні емоції, приховані глибоко страхи, допомогти їх подолати. Завдяки їх застосуванню дитина може стати більш активним, пізнавати світ. Є шляхи реалізації сюжетно-рольової гри, яка познайомить з навколишнім світом, навчить з ним взаємодіяти. Маса потрібних і важливих практичних порад, актуальних для близьких аутичного дитини, дадуть шанс оптимально організувати його побут і день, створити комфортні та обов'язкові умови для занять, ігор. Всі рекомендації для психологів та педагогів, які працюють з аутичними дітьми, надають шляхи вирішення складних ситуацій. Запропоновано способи побудови взаємин між сім'єю аутичної дитини і фахівцем. Книга дає відомості про організації, які допомагають аутичним дітям, надає веб-ресурси, де розглядається проблема. Даної тематики присвячено безліч видань, але унікальність цієї книги полягає в тому, що тут мало теорії і багато практики, це більше прикладне посібник. Матеріал викладений дуже просто і доступно, коротко і влучно, доповнений великою кількістю прикладів з реальної практики. Книга стане настільним посібником як для близьких автентичних дітей, так і для фахівців.

Купити книгу «Ігри з дитиною з аутизмом. Встановлення контакту , способи взаємодії , розвиток мови , психотерапія» Олена Янушко в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Ігри з дитиною з аутизмом. Встановлення контакту , способи взаємодії , розвиток мови , психотерапія" (Олена Янушко) з ISBN 978-5-4212-0347-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Редактор
І. Бернштейн
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
128
Формат
70х90/16 (170х215 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Олена Янушко

Рецензії на книгу «Ігри з дитиною з аутизмом . Встановлення контакту , способи взаємодії , розвиток мови , психотерапія».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами