Литературный мастер-класс. Учитесь у Толстого, Чехова, Диккенса, Хемингуэя и многих других - Юрген Вольф (978-5-00169-329-1)

Литературный мастер-класс. Учитесь у Толстого, Чехова, Диккенса, Хемингуэя и многих других - Юрген Вольф (978-5-00169-329-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 347
347 грн
  • ISBN: 978-5-00169-329-1
  • Код товару: 348622
Основні характеристики
Автор: Юрген Вольф
Перекладач: Олександр Коробейников
Редактор: Марія Красовська
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Літературний майстер - клас. Вчіться у Толстого , Чехова , Діккенса , Хемінгуея і багатьох інших» Юрген Вольф

Літературний майстер-клас. Вчіться у Толстого, Чехова, Діккенса, Хемінгуея і багатьох інших сучасних і класичних авторів. Про книгу: Уроки від великих письменників зібрані під однією обкладинкою в цій книзі, повної цитат, вправ, витягів з щоденників, автобіографій та інтерв'ю. У Чарльза Діккенса ви навчитеся створювати видатних персонажів, у Ернеста Хемінгуея - писати лаконічно, але сильно, а у Джейн Остін - залучати читача на сторону несимпатичних персонажа. Використовуючи поради та досвід великих письменників (таких, як Набоков, Чехов, Діккенс, Воннегут, Толстой, Кундера), ви зможете розкрити свій талант, створити персонажів і написати цікаву своєї аудиторії роботу. Але найголовніше - відкинути всі сумніви і психологічні труднощі і взятися за перо. Для кого ця книга: Це книга для тих, хто хоче написати роман чи повість, але не знає, з чого почати. Це книга для всіх, хто захоплюється літературою.

Купити книгу «Літературний майстер - клас. Вчіться у Толстого , Чехова , Діккенса , Хемінгуея і багатьох інших» Юрген Вольф в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Літературний майстер - клас. Вчіться у Толстого , Чехова , Діккенса , Хемінгуея і багатьох інших" (Юрген Вольф) з ISBN 978-5-00169-329-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Олександр Коробейников
Редактор
Марія Красовська
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
352
Формат
165x210 мм
Вага
0.412
Автор
Юрген Вольф

Рецензії на книгу «Літературний майстер - клас . Вчіться у Толстого , Чехова , Діккенса , Хемінгуея і багатьох інших».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами