Литературный мастер-класс. Учитесь у Толстого, Чехова, Диккенса, Хемингуэя и многих других современных и классических авторов - Юрген Вольф (978-5-00117-357-1)

Литературный мастер-класс. Учитесь у Толстого, Чехова, Диккенса, Хемингуэя и многих других современных и классических авторов - Юрген Вольф (978-5-00117-357-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 359
359 грн
  • ISBN: 978-5-00117-357-1
  • Код товару: 332774
Основні характеристики
Автор: Юрген Вольф
Назва оригіналу: Your Creative Writing Masterclass
Перекладач: Олександр Коробейников
Редактор: Марія Красовська
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Літературний майстер - клас. Вчіться у Толстого , Чехова , Діккенса , Хемінгуея і багатьох інших су» Юрген Вольф

Поради, корисні рекомендації, уроки найбільших літераторів зібрані в одному виданні під однією обкладинкою, тут і цитати, вправи, витяги зі щоденників, автобіографії, інтерв'ю. Чарльз Діккенс навчить вас бачити, створювати персонажів видатних, а Ернст Хемінгуей - покаже, як писати сильно, глибоко, але лаконічно, Джейн Остін - істинний письменник, здатний залучити читачів на сторону до не дуже симпатичному персонажу... Використовуючи рекомендації, корисні поради літературних величин світу - Набокова, Чехова, Діккенса, Воннегута, Толстого, Кундери ви розкриєте свій індивідуальний талант, створите героїв "свого роману" і напишіть захоплюючу для своєї читацької аудиторії літературну роботу. Найважливіше - відкиньте наявні сумніви, труднощі психологічного характеру, і візьміться за творче перо.

Купити книгу «Літературний майстер - клас. Вчіться у Толстого , Чехова , Діккенса , Хемінгуея і багатьох інших су» Юрген Вольф в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Літературний майстер - клас. Вчіться у Толстого , Чехова , Діккенса , Хемінгуея і багатьох інших су" (Юрген Вольф) з ISBN 978-5-00117-357-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Your Creative Writing Masterclass
Перекладач
Олександр Коробейников
Редактор
Марія Красовська
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
352
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.578
Автор
Юрген Вольф

Рецензії на книгу «Літературний майстер - клас . Вчіться у Толстого , Чехова , Діккенса , Хемінгуея і багатьох інших су».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами