Секрети YouTube. Посібник зі зростання кількості підписників та прибутку за допомогою відеовпливу - Шон Кеннел, Бенджі Тревіс (978-966-993-597-7)

Секрети YouTube. Посібник зі зростання кількості підписників та прибутку за допомогою відеовпливу - Шон Кеннел, Бенджі Тревіс (978-966-993-597-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 243
243 грн
  • ISBN: 978-966-993-597-7
  • Код товару: 348571
Основні характеристики
Перекладач: Олександра Асташова
Редактор: Світлана Андрющенко
Мова: українська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Секрети YouTube. Посібник зі зростання кількості підписників та прибутку за допомогою відеовпливу» Шон Кеннел, Бенджі Тревіс

YouTube змінив наш світ — те, як ми переглядаємо відео, комунікуємо і продаємо, — відкривши новий підприємницький ландшафт для амбітних людей. Щорічно тисячі користувачів заробляють мільйони або й десятки мільйонів завдяки відео-контенту. І, маючи правильну дорожню мапу, ви теж можете вийти на шлях до реального впливу й доходу. У книзі «Секрети YouTube» експерти з онлайн-відео Шон Кеннел і Бенджі Тревіс спираються на десятирічний досвід, а також інтерв’ю з понад сотнею найуспішніших творців, щоб дати вам покроковий посібник з успіху на YouTube. Ви дізнаєтесь: • Сім основних складових прибуткового каналу • Нові стратегії отримання переглядів і підписників • Десять способів заробити на YouTube • І багато іншої корисної інформації Попри те, новачок ви чи професіонал, ця книга відкриє вам, як використовувати YouTube, щоб залучити підписників, створити прибутковий бізнес і значно вплинути на життя багатьох людей.

Купити книгу «Секрети YouTube. Посібник зі зростання кількості підписників та прибутку за допомогою відеовпливу» Шон Кеннел, Бенджі Тревіс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Секрети YouTube. Посібник зі зростання кількості підписників та прибутку за допомогою відеовпливу" (Шон Кеннел, Бенджі Тревіс) з ISBN 978-966-993-597-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Олександра Асташова
Редактор
Світлана Андрющенко
Мова
українська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
208
Формат
170х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.410
Автор
Шон Кеннел, Бенджі Тревіс

Рецензії на книгу «Секрети YouTube. Посібник зі зростання кількості підписників та прибутку за допомогою відеовпливу».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами