Секрети YouTube. Посібник зі зростання кількості підписників та прибутку за допомогою відеовпливу - Шон Кеннел, Бенджі Тревіс (978-966-993-597-7)

Секрети YouTube. Посібник зі зростання кількості підписників та прибутку за допомогою відеовпливу - Шон Кеннел, Бенджі Тревіс (978-966-993-597-7)

Нет в продаже
Нет в продаже 243
243 грн
  • ISBN: 978-966-993-597-7
  • Код товара: 348571
Основные характеристики
Переводчик: Олександра Асташова
Редактор: Світлана Андрющенко
Язык: украинский
Переплёт: твердый
Бумага: офсетная белая

О книге «Секрети YouTube. Посібник зі зростання кількості підписників та прибутку за допомогою відеовпливу» Шон Кеннел, Бенджі Тревіс

YouTube змінив наш світ — те, як ми переглядаємо відео, комунікуємо і продаємо, — відкривши новий підприємницький ландшафт для амбітних людей. Щорічно тисячі користувачів заробляють мільйони або й десятки мільйонів завдяки відео-контенту. І, маючи правильну дорожню мапу, ви теж можете вийти на шлях до реального впливу й доходу. У книзі «Секрети YouTube» експерти з онлайн-відео Шон Кеннел і Бенджі Тревіс спираються на десятирічний досвід, а також інтерв’ю з понад сотнею найуспішніших творців, щоб дати вам покроковий посібник з успіху на YouTube. Ви дізнаєтесь: • Сім основних складових прибуткового каналу • Нові стратегії отримання переглядів і підписників • Десять способів заробити на YouTube • І багато іншої корисної інформації Попри те, новачок ви чи професіонал, ця книга відкриє вам, як використовувати YouTube, щоб залучити підписників, створити прибутковий бізнес і значно вплинути на життя багатьох людей.

Купить книгу «Секрети YouTube. Посібник зі зростання кількості підписників та прибутку за допомогою відеовпливу» Шон Кеннел, Бенджі Тревіс в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Секрети YouTube. Посібник зі зростання кількості підписників та прибутку за допомогою відеовпливу" (Шон Кеннел, Бенджі Тревіс) с ISBN 978-966-993-597-7 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Переводчик
Олександра Асташова
Редактор
Світлана Андрющенко
Язык
украинский
Переплёт
твердый
Бумага
офсетная белая
Количество страниц
208
Формат
170х215 мм
Иллюстрации
без иллюстраций
Вес
0.410
Автор
Шон Кеннел, Бенджі Тревіс

Рецензии на книгу «Секрети YouTube. Посібник зі зростання кількості підписників та прибутку за допомогою відеовпливу».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями