Мысли на тарелке - Еда в голове. Путеводитель в осознанные отношения с едой и телом - Рая Вайнштейн-Гордон (978-5-907342-21-7)

Мысли на тарелке - Еда в голове. Путеводитель в осознанные отношения с едой и телом - Рая Вайнштейн-Гордон (978-5-907342-21-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 600
600 грн
  • ISBN: 978-5-907342-21-7
  • Код товару: 348236
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 446
Формат: 150х215 мм

Про книгу «Думки на тарілці - Їжа в голові. Путівник в усвідомлені відносини з їжею і тілом» Рая Вайнштейн - Гордон

Невдоволення своїм тілом, "любов-ненависть" до їжі, постійна боротьба, зриви, відчай. Багатьом з нас це до болю знайоме. Ми намагаємося, і у нас не виходить. Ми розчаровані... Ця книга - путівник, який змінить ваші відносини з їжею і тілом. За допомогою результатів наукових досліджень, захоплюючих прикладів і історій реальних людей ви навчитеся слухати і чути потреби свого унікального тіла. У книзі представлені техніки і вправи, які допоможуть вам: - чітко розпізнавати фізичні сигнали свого тіла, - подружитися зі своїми емоціями, а не заїдати їх, - вибирати більш якісні продукти харчування, - зупиняти "їжу на автоматі" і є більш усвідомлено, - вибудувати свій особистий раціон харчування і багато іншого.

Купити книгу «Думки на тарілці - Їжа в голові. Путівник в усвідомлені відносини з їжею і тілом» Рая Вайнштейн - Гордон в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Думки на тарілці - Їжа в голові. Путівник в усвідомлені відносини з їжею і тілом" (Рая Вайнштейн - Гордон) з ISBN 978-5-907342-21-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
446
Формат
150х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Рая Вайнштейн - Гордон

Рецензії на книгу «Думки на тарілці - Їжа в голові . Путівник в усвідомлені відносини з їжею і тілом ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами