Переключатель. Ускорение метаболизма с помощью интервального голодания, протеиновых циклов и кето - Кристин Лоберг, Джеймс Клемент (978-985-15-4792-6)

Переключатель. Ускорение метаболизма с помощью интервального голодания, протеиновых циклов и кето - Кристин Лоберг, Джеймс Клемент (978-985-15-4792-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 304
304 грн
  • ISBN: 978-985-15-4792-6
  • Код товару: 348036
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Switch
Перекладач: Ірина Гродель
Мова: російська
Обкладинка: інтегральна палітурка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Перемикач. Прискорення метаболізму за допомогою інтервального голодування , протеїнових циклів і ке» Джеймс Клемент , Крістін Лоберг

Як ви можете схуднути, полегшити хронічні захворювання і довше залишатися здоровими? Перезапустіть свій метаболізм за допомогою декількох простих кроків! Тіло кожної людини від природи наділена древнім механізмом, що знищує токсини, що запускає спалювання жиру і не дозволяє клітці "зламатися" або стати ракової. Цей механізм називається аутофагії - при його нормальній роботі складний ланцюжок біологічних реакцій здатна не тільки сповільнити процеси старіння, а й оптимізувати функціонування організму в цілому, допомагаючи запобігати всілякі захворювання і забезпечуючи нам довге здорове життя. Це свого роду перемикач, що переводить організм в режим довголіття. - Як запустити цей механізм? - Наскільки частими і тривалими повинні бути періоди здорового голодування? - Які продукти стимулюють Аутофагія, а які її пригнічують? - Які види фізичних вправ і якої інтенсивності краще виконувати? - Яке оптимальне співвідношення інтервального голодування, протеїнових циклів і кетогенной дієти? Спираючись на великі наукові дані і цілий ряд практичних порад для досягнення довгострокового результату, ця книга розкриває принципи дії аутофагії і вчить правильно її контролювати.

Купити книгу «Перемикач. Прискорення метаболізму за допомогою інтервального голодування , протеїнових циклів і ке» Джеймс Клемент , Крістін Лоберг в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Перемикач. Прискорення метаболізму за допомогою інтервального голодування , протеїнових циклів і ке" (Джеймс Клемент , Крістін Лоберг) з ISBN 978-985-15-4792-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Switch
Перекладач
Ірина Гродель
Мова
російська
Обкладинка
інтегральна палітурка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
224
Формат
170х245 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.432
Автор
Джеймс Клемент , Крістін Лоберг

Рецензії на книгу «Перемикач . Прискорення метаболізму за допомогою інтервального голодування , протеїнових циклів і ке».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами