Победить тревогу, панические атаки и ПТСР. Диалектическая поведенческая терапия - Александр Л. Чапмен, Ким Л. Гратц, Мэттью Т. Тулл (978-5-907203-75-4)

Победить тревогу, панические атаки и ПТСР. Диалектическая поведенческая терапия - Александр Л. Чапмен, Ким Л. Гратц, Мэттью Т. Тулл (978-5-907203-75-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 420
420 грн
  • ISBN: 978-5-907203-75-4
  • Код товару: 347063
Основні характеристики
Перекладач: Т. Іссмаіл
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 208

Про книгу «Перемогти тривогу , панічні атаки і ПТСР. Діалектична поведінкова терапія» Олександр Л. Чапмен , Кім Л. Гратц , Меттью Т. Тулл

Перевірені методи діалектичної поведінкової терапії допомагають ефективно боротися з занепокоєнням і супутніми йому порушеннями - тривогою, панічними атаками, симптомами ПТСР, соціальної тривожністю, ОКР та ін. У цій книзі коротко описуються причини і симптоми порушень і розповідається про навичках ДПТ, що дозволяють усунути проблему. Тут ви знайдете вправи, які допоможуть вам визначити свої прояви неспокою і їх тригери і успішно впоратися з нами. Книга розрахована на читачів, які прагнуть позбутися від різних проявів занепокоєння, і може бути використана як посібник по самодопомоги. Психологи та консультанти можуть використовувати книгу як частина терапії під час сеансів або для самостійного заповнення. Тривога, занепокоєння, стрес, нічні кошмари, нав'язливі стани, панічні атаки, соціальна тривожність, обессіі і компульсии - неприємні, виснажливі симптоми, отруйні життя і здатні перейти в більш тяжкі стани. Ефективно справитися з ними дозволяють методи діалектичної поведінкової терапії - навички міжособистісної ефективності, стресостійкості, емоційної регуляції і усвідомленості. У книзі зібрані вправи, які допомагають позбутися від занепокоєння, відновити душевну рівновагу, протистояти перепадам настрою і панічним атакам, позбутися від ОКР і симптомів ПТСР.

Купити книгу «Перемогти тривогу , панічні атаки і ПТСР. Діалектична поведінкова терапія» Олександр Л. Чапмен , Кім Л. Гратц , Меттью Т. Тулл в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Перемогти тривогу , панічні атаки і ПТСР. Діалектична поведінкова терапія" (Олександр Л. Чапмен , Кім Л. Гратц , Меттью Т. Тулл) з ISBN 978-5-907203-75-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Т. Іссмаіл
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
208
Формат
165x235 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.283
Автор
Олександр Л. Чапмен , Кім Л. Гратц , Меттью Т. Тулл

Рецензії на книгу «Перемогти тривогу , панічні атаки і ПТСР . Діалектична поведінкова терапія ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами