Як знайти спільну мову. Впевненість і харизма при спілкуванні з особистостями різного типу - Кетрін Стотхарт (978-966-948-313-3)

Як знайти спільну мову. Впевненість і харизма при спілкуванні з особистостями різного типу - Кетрін Стотхарт (978-966-948-313-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 186
186 грн
  • ISBN: 978-966-948-313-3
  • Код товару: 347022
Основні характеристики
Назва оригіналу: How To Get On With Anyone
Перекладач: Раїса Ладохіна
Редактор: І. Карпішенко
Мова: українська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Як найти спільну мову. Впевненість и харизма при спілкуванні з особістом різного типу» Кетрін Стотхарт

Багата Із нас бракує вміння унікат незручно СИТУАЦІЙ во время спілкування Із різнімі людьми, а передусім - з малотоваріськімі и непоступлівімі. Та, на щастя, ми в змозі навчітіся знаходіті спільну мову з особістом будь-которого типу. Пропонована вашій увазі книга поможет набути навичок комунікації, почуватіся впевнена за будь-якіх обставинні, краще розуміті других людей, подобатісь Їм, будуваті з ними добрі стосунки. Зокрема, ви маєте змогу: - Дізнатіся про Чотири стилі людської поведінкі и візначіті, Який Із них властівій особисто вам - Навчітіся розрізняті стилі других людей, знаходіті з ними спільну мову, передбачаті и попереджаті Можливі конфлікти та проблеми - Отримати Практичні поради Стосовно того, як діяті за різніх типових обставинні, як справляті належно враження и впліваті на людей, як максимально ефективного комунікуваті з ними.

Купити книгу «Як найти спільну мову. Впевненість и харизма при спілкуванні з особістом різного типу» Кетрін Стотхарт в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Як найти спільну мову. Впевненість и харизма при спілкуванні з особістом різного типу" (Кетрін Стотхарт) з ISBN 978-966-948-313-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
How To Get On With Anyone
Перекладач
Раїса Ладохіна
Редактор
І. Карпішенко
Мова
українська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
304
Формат
150х220 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.370
Автор
Кетрін Стотхарт

Рецензії на книгу «Як найти спільну мову . Впевненість и харизма при спілкуванні з особістом різного типу ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами