Як знайти спільну мову. Впевненість і харизма при спілкуванні з особистостями різного типу - Кетрін Стотхарт (978-966-948-313-3)

Як знайти спільну мову. Впевненість і харизма при спілкуванні з особистостями різного типу - Кетрін Стотхарт (978-966-948-313-3)

Нет в продаже
Нет в продаже 186
186 грн
  • ISBN: 978-966-948-313-3
  • Код товара: 347022
Основные характеристики
Название оригинала: How To Get On With Anyone
Переводчик: Раїса Ладохіна
Редактор: І. Карпишенко
Язык: украинский
Переплёт: твердый

О книге «Як знайти спільну мову. Впевненість і харизма при спілкуванні з особистостями різного типу» Кетрін Стотхарт

Багатьом із нас бракує вміння уникати незручних ситуацій під час спілкування із різними людьми, а передусім - з малотовариськими і непоступливими. Та, на щастя, ми в змозі навчитися знаходити спільну мову з особистостями будь-якого типу. Пропонована вашій увазі книга допоможе набути навичок комунікації, почуватися впевнено за будь-яких обставин, краще розуміти інших людей, подобатись їм, будувати з ними добрі стосунки. Зокрема, ви маєте змогу: - Дізнатися про чотири стилі людської поведінки і визначити, який із них властивий особисто вам - Навчитися розрізняти стилі інших людей, знаходити з ними спільну мову, передбачати і попереджати можливі конфлікти та проблеми - Отримати практичні поради стосовно того, як діяти за різних типових обставин, як справляти належне враження і впливати на людей, як максимально ефективно комунікувати з ними.

Купить книгу «Як знайти спільну мову. Впевненість і харизма при спілкуванні з особистостями різного типу» Кетрін Стотхарт в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Як знайти спільну мову. Впевненість і харизма при спілкуванні з особистостями різного типу" (Кетрін Стотхарт) с ISBN 978-966-948-313-3 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Название оригинала
How To Get On With Anyone
Переводчик
Раїса Ладохіна
Редактор
І. Карпишенко
Язык
украинский
Переплёт
твердый
Бумага
офсетная с оттенком
Количество страниц
304
Формат
150х220 мм
Иллюстрации
без иллюстраций
Вес
0.370
Автор
Кетрін Стотхарт

Рецензии на книгу «Як знайти спільну мову. Впевненість і харизма при спілкуванні з особистостями різного типу».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями