Еда и мозг на практике. Программа для развития мозга, снижения веса и укрепления здоровья - Дэвид Перлмуттер, Кристин Лоберг (978-5-00169-247-8)

Еда и мозг на практике. Программа для развития мозга, снижения веса и укрепления здоровья - Дэвид Перлмуттер, Кристин Лоберг (978-5-00169-247-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 373
373 грн
  • ISBN: 978-5-00169-247-8
  • Код товару: 346607
Основні характеристики
Перекладач: Михайло Попов
Редактор: Тетяна Рапопорт
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка, футляр

Про книгу «Їжа і мозок на практиці. Програма для розвитку мозку , зниження ваги і зміцнення здоров'я» Девід Перлмуттер , Крістін Лоберг

Про книгу: Практичний посібник з бестселеру "Їжа і мозок". Книга "Їжа і мозок" допомогла майже мільйону людей у ??всьому світі поліпшити здоров'я - фізичне, душевне і розумовий. Слідом за нею вийшла книга "Кишечник і мозок", в якій розкривається найважливіша роль людського мікробіома - трильйонів мікробів, які населяють наш кишечник - в формуванні нашого фізичного здоров'я. Прийшов час об'єднати ці дві великі роботи в одну, яка представила б собою практичну покрокову програму створення правильного способу життя людини. Головна її мета в тому, щоб показати вам, що жити краще - це значно більше, ніж ви собі зазвичай уявляєте. У цій роботі Девід Перлмуттер розвиває рекомендації, які давав у попередніх книгах і пропонує нові цікаві відомості про переваги вживання в їжу великої кількості жирів і клітковини, меншого вуглеводів і білків, повної відмови від глютену (клейковини) і правильного підтримки мікрофлори кишечника. У книзі безліч оригінальних рецептів страв, поради щодо вирішення окремих проблем з травленням, базове двотижневе меню, а також рекомендації, що виходять за межі дієтології. Це і гігієна сну, і вміння справлятися зі стресами, і фізичні вправи, і харчові добавки та багато іншого. структура книги Частина I відповідає на питання: що, навіщо і як. Ви дізнаєтеся основні правила програми, і познайомитеся з трьома етапами, які допоможуть краще виконати рекомендації. Але ви почнете з підготовчого етапу і проведете самооцінку з точки зору ваших факторів ризику, пройдете деякі лабораторні тести і створите відповідний настрій. Етап 1. Скорегувати харчування і вживання ліків. Етап 2. Задіяти власну стратегію підтримки. Етап 3. Навчитися правильному плануванню. Частина II забезпечить вас всіма необхідними відомостями, щоб чітко слідувати програмі. Від того, які продукти і харчові добавки вживати, до того, як допомогти правильно організувати сон і фізичну активність, а також як застосовувати методики по зниженню стресового навантаження. У частині III ви знайдете підсумкові поради та рекомендації, меню легких закусок, типовий список необхідних продуктів, базове двотижневе меню і чудові рецепти, які допоможуть вам у виконанні програми. Для кого ця книга Для всіх, хто хоче бути здоровим. Для читачів бестселера "Їжа і мозок".

Купити книгу «Їжа і мозок на практиці. Програма для розвитку мозку , зниження ваги і зміцнення здоров'я» Девід Перлмуттер , Крістін Лоберг в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Їжа і мозок на практиці. Програма для розвитку мозку , зниження ваги і зміцнення здоров'я" (Девід Перлмуттер , Крістін Лоберг) з ISBN 978-5-00169-247-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Михайло Попов
Редактор
Тетяна Рапопорт
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка, футляр
Оформлення обкладинки
Наталя Савіних
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
288
Формат
165х210 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.440
Автор
Девід Перлмуттер , Крістін Лоберг

Рецензії на книгу «Їжа і мозок на практиці . Програма для розвитку мозку , зниження ваги і зміцнення здоров'я ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами