Піщаний хробак, або SANDWORM. Нова епоха кібервійни. Полювання на найвіртуозніших хакерів Кремля - Енді Грінберг (978-966-03-9414-8)

Піщаний хробак, або SANDWORM. Нова епоха кібервійни. Полювання на найвіртуозніших хакерів Кремля - Енді Грінберг (978-966-03-9414-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 240
240 грн
  • ISBN: 978-966-03-9414-8
  • Код товару: 346431
Основні характеристики
Мова: українська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний з відтінком
Кількість сторінок: 432

Про книгу «Піщаний Хробак , або SANDWORM. Нова епоха кібервійні. Полювання на найвіртуознішіх хакерів Кремля» Енді Грінберг

Увесь масштаб Загрози від Sandworm и его аналогів навісає над майбутнім вже тепер. Ескалація кібервійні триває, а жертвами санкціонованіх державами кібероперацій стають ОКРЕМІ підприємства, Галузі чи уряд, а такоже міста и цілі країни... Книжка розповідає Історію угруповання Sandworm - найяскравішого прикладу зловмісніків, что набліжають антіутопію кібервійні. У ній висвітлено багаторічну роботу дослідніків и дізнавачів, Які змоглі відстежіті найнебезпечнішіх хакерів Кремля, Щоб не только ідентіфікуваті останніх и Встановити їхнє місце перебування, а ще прикрутити Рамус до Загрози, якові ставити Sandworm. Події, что автор опісує в книжці, розгортаються в Україні та мире, починаючі з 2014 року. У 2015-2017 рр. Україна стала и мішенню для кібератак, и «тестовим полігоном» для випробувань новой кіберзброї, техніки й тактики кібервійні. Водночас Sandworm - це історія НЕ лишь про окрему хакерська ятір чи даже Глибока небезпеки, віклікану безрозсуднім Прагнення России розгортаті кібервійну в усьому мире. Це історія глобальнішої та всеохопної гонітві озброєнь, что триває сегодня.

Купити книгу «Піщаний Хробак , або SANDWORM. Нова епоха кібервійні. Полювання на найвіртуознішіх хакерів Кремля» Енді Грінберг в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Піщаний Хробак , або SANDWORM. Нова епоха кібервійні. Полювання на найвіртуознішіх хакерів Кремля" (Енді Грінберг) з ISBN 978-966-03-9414-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
українська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
432
Формат
170х245 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Енді Грінберг

Рецензії на книгу «Піщаний Хробак , або SANDWORM . Нова епоха кібервійні . Полювання на найвіртуознішіх хакерів Кремля ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами