Піщаний хробак, або SANDWORM. Нова епоха кібервійни. Полювання на найвіртуозніших хакерів Кремля - Енді Грінберг (978-966-03-9414-8)

Піщаний хробак, або SANDWORM. Нова епоха кібервійни. Полювання на найвіртуозніших хакерів Кремля - Енді Грінберг (978-966-03-9414-8)

Нет в продаже
Нет в продаже 240
240 грн
  • ISBN: 978-966-03-9414-8
  • Код товара: 346431
Основные характеристики
Язык: украинский
Переплёт: твердый
Бумага: офсетная с оттенком
Количество страниц: 432

О книге «Піщаний хробак, або SANDWORM. Нова епоха кібервійни. Полювання на найвіртуозніших хакерів Кремля» Енді Грінберг

Увесь масштаб загрози від Sandworm і його аналогів нависає над майбутнім уже тепер. Ескалація кібервійни триває, а жертвами санкціонованих державами кібероперацій стають окремі підприємства, галузі чи уряди, а також міста і цілі країни... Книжка розповідає історію угруповання Sandworm — найяскравішого прикладу зловмисників, що наближають антиутопію кібервійни. У ній висвітлено багаторічну роботу дослідників і дізнавачів, які змогли відстежити найнебезпечніших хакерів Кремля, щоб не тільки ідентифікувати останніх і встановити їхнє місце перебування, а ще привернути увагу до загрози, яку становить Sandworm. Події, що автор описує в книжці, розгортаються в Україні та світі, починаючи з 2014 року. У 2015–2017 рр. Україна стала і мішенню для кібератак, і «тестовим полігоном» для випробувань нової кіберзброї, техніки й тактики кібервійни. Водночас Sandworm — це історія не лише про окрему хакерську мережу чи навіть глибоку небезпеку, викликану безрозсудним прагненням Росії розгортати кібервійну в усьому світі. Це історія глобальнішої та всеохопної гонитви озброєнь, що триває сьогодні.

Купить книгу «Піщаний хробак, або SANDWORM. Нова епоха кібервійни. Полювання на найвіртуозніших хакерів Кремля» Енді Грінберг в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Піщаний хробак, або SANDWORM. Нова епоха кібервійни. Полювання на найвіртуозніших хакерів Кремля" (Енді Грінберг) с ISBN 978-966-03-9414-8 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Язык
украинский
Переплёт
твердый
Бумага
офсетная с оттенком
Количество страниц
432
Формат
170х245 мм
Иллюстрации
без иллюстраций
Автор
Енді Грінберг

Рецензии на книгу «Піщаний хробак, або SANDWORM. Нова епоха кібервійни. Полювання на найвіртуозніших хакерів Кремля».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями