Болезни отменяются. Простые изменения образа жизни для профилактики заболеваний - Энн Орниш, Дин Орниш (978-5-00146-747-2)

Болезни отменяются. Простые изменения образа жизни для профилактики заболеваний - Энн Орниш, Дин Орниш (978-5-00146-747-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 300
300 грн
  • ISBN: 978-5-00146-747-2
  • Код товару: 345666
Основні характеристики
Назва оригіналу: UnDo It
Перекладач: Тетяна Землеруб
Науковий редактор: Марія Ільїна
Редактор: Світлана метеликові
Мова: російська

Про книгу «Хвороби скасовуються. Прості зміни способу життя для профілактики захворювань» Дін Орніш , Енн Орніш

Дін Орніш, дієтолог сім'ї Клінтонів і відомий лікар, впевнений: скорегувавши спосіб життя, ми зможемо поправити своє здоров'я і запобігти найпоширеніші хвороби нашого часу: діабет 2-го типу, серцево-судинні захворювання, інсульт, ожиріння, гіпертонію, підвищений холестерин. Правильно харчуватися, більше рухатися, зменшити стрес і більше любити - рецепт здоров'я і довголіття. Начебто прості і зрозумілі правила, проте дотримуватися їх буває дуже непросто. Дін разом з дружиною Енн не тільки пояснюють, чому ці правила працюють, а й розповідають, як їм слідувати, як перейти до здорового способу життя і зробити його звичкою. Програма Орніш має наукову основу, і практичні результати свідчать про її ефективність. У книзі, крім опису наукових досліджень, є і велика практична частина: вправи, рецепти, техніки зниження стресу, - все, що потрібно для переходу до здорового способу життя. На думку авторів, найважливіший аспект медицини майбутнього, що не ліки або операція, а профілактика - правильний спосіб життя.

Купити книгу «Хвороби скасовуються. Прості зміни способу життя для профілактики захворювань» Дін Орніш , Енн Орніш в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Хвороби скасовуються. Прості зміни способу життя для профілактики захворювань" (Дін Орніш , Енн Орніш) з ISBN 978-5-00146-747-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
UnDo It
Перекладач
Тетяна Землеруб
Науковий редактор
Марія Ільїна
Редактор
Світлана метеликові
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
464
Формат
165x235 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.740
Автор
Дін Орніш , Енн Орніш

Рецензії на книгу «Хвороби скасовуються . Прості зміни способу життя для профілактики захворювань ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами