1001 задача з фізики з відповідями, вказівками, розв’язками - Ілля Гельфгат, Лев Генденштейн, Леонід Кирик (966-7384-03-9)

1001 задача з фізики з відповідями, вказівками, розв’язками - Ілля Гельфгат, Лев Генденштейн, Леонід Кирик (966-7384-03-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 141
141 грн
  • ISBN: 966-7384-03-9
  • Код товару: 344182
Основні характеристики
Редактор: Т. Цента
Мова: українська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: газетний
Кількість сторінок: 352

Про книгу «1 001 задача з фізики з відповідямі , вказівкамі , розв'язки» Ілля Гельфгата , Лев Генденштейн , Леонід Кирик

Ця книга призначила в Першу Черга для учнів старших класів, випускників та абітурієнтів. ЇЇ 'Було задумано як своєрідну енциклопедію завдань елементарної фізики: поряд з новімі завданнями в ній вміщено много Класичний завдань, Які витримала перевірку часом. Досить повно подано в задачах и розділи фізики XX сторіччя - теорію відносності й атомну фізику. Предложено такоже тести для самоконтролю. Задачі діференційовано за трудністю: задачі без зірочок - середня рівня, з однією зірочкою - підвіщеної трудності, з двома зірочкамі - олімпіадні. У кожному розділі відібрано ряд ключовими завдань, до якіх Надано Досить докладні розв'язки. До Деяк завдань є вказівки, что підказують ідею розв'язання. Задачі, до якіх наведено только ВІДПОВІДІ, прізначені для контролю (і самоконтролю). Майже до всіх завдань без розв'язків можна «найти ключ», Вівче попередні задачі з розв'язком. Ті з чітачів, хто не ставити за мету поглиблення Вивчення фізики, могут пропускаті задачі з зірочкамі. Ті, хто вчиться у фізико-математичних класах, ліцеях або гімназіях, знайдуть у задачах Із зірочкамі много Корисна. Величини, вказані на малюнках до умов завдань, вважаютьчі ся заданими (если в тексті НЕ обумовлено інше). Задачі, что рассказал барон Мюнхаузен, виклади від его імені.

Купити книгу «1 001 задача з фізики з відповідямі , вказівкамі , розв'язки» Ілля Гельфгата , Лев Генденштейн , Леонід Кирик в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "1 001 задача з фізики з відповідямі , вказівкамі , розв'язки" (Ілля Гельфгата , Лев Генденштейн , Леонід Кирик) з ISBN 966-7384-03-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Т. Цента
Мова
українська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
газетний
Кількість сторінок
352
Формат
140x205 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Ілля Гельфгата , Лев Генденштейн , Леонід Кирик

Рецензії на книгу «1 001 задача з фізики з відповідямі , вказівкамі , розв'язки ».

1 0

Куплений в цьому магазині: Так

Переваги:

Книжка неймовірний помічник для фізиків

Недоліки:

-

Книжка неймовірний помічник для фізиків

Моя оцінка:
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами